Ostalo

(VIDEO) Je li ovo najbizarnija borba svih vremena? Žena pobjegla iz ringa nakon četiri udarca, gledatelji u šoku

borba influencera

 Screenshot
Da na influencerskim borbama možemo očekivati baš svašta dokazale su ove dvije protivnice

Obračuni influencera u boksačkom svijetu vrlo su popularni u posljednje vrijeme, no nerijetko izazivaju mnoge kontroverze, ali i zaista apsurdne momente. Boksačke organizacije daju priliku svima, a da boks nije za svakog vidjeli smo u ovoj nevjerojatno bizarnoj borbi, pišu Sportske novosti.

Na Rough N‘ Rowdy "eventu" u Wilmingtonu, u dvoboju između dvije influencerice jedna je izašla iz ringa nakon samo četiri udarca. Na jednoj strani ringa bila je Dayjia ‘Meatball‘ Blackwell, a na drugoj djevojka nadimka Yha Yha. Upravo je ona vrlo brzo odustala od svoje boksačke karijere. Nakon četiri ne odveć jaka primljena udarca okrenula je leđa protivnici te je sudac počeo brojati. Zatim je na iznenađenje svih odlučila pobjeći iz ringa te tako ekspresno završiti dvoboj. Očito je shvatila da boks nije sport za nju tako da ćemo je teško više ikad gledati u ringu.

A njena protivnica Dayija Blackwell početkom ove godine završila je i u američkim medijima. Naime, sudjelovala je u pljački prodavaonice Apple u Philadelphiji te to prenosila uživo na društvenim mrežama. Zbog toga je jasno uhićena i optužena, no kao što vidimo nije iza rešetaka.

A kako Yha Yha ne bi bila jedina koja je ukrala pažnju u ovom dvoboju, svoju "zasluženu" pobjedu Meatball je odlučila proslaviti "twerkanjem".

Linker
03. svibanj 2024 17:10