Ostalo

(VIDEO) Jon Jones nazvao Fedora da mu čestita na povratku u borilište

 screenshot (Twitter, Bellator)
Svoje veliko poštovanje prema jednom od najvećih boraca svih vremena pokazao je bivši UFC prvak

Fedor Emelianenko ovog se tjedna nalazio u Americi, gdje je bio pratnja svom borcu Valentinu Moldavskom, koji je postao privremeni Bellatorov prvak teške kategorije. Osim toga, službeno je najavljen i njegov povratak u borilište, koji će se dogoditi 23. listopada u Moskvi. Gotovo dvije godine nakon njegove posljednje borbe, legenda će dobiti priliku nastupiti pred punom dvoranom svojih sunarodnjaka.

Oduševilo je to veliki broj fanova, ali i neke njegove kolege borce, kojima je većini jedan od uzora. Pretpostavlja se da je tako i kod jednog pretendenta za poziciju najboljeg svih vremena, bivšeg UFC prvaka Jona Jonesa. Oduševljen time što će moći Fedora još jednom gledati, Jones ga je odlučio nazvati i osobnu mu čestitati.

Napravio je to putem "Facetime" aplikacije, a sve su snimile Bellatorove kamere pa se razgovor našao na njihovom Twitter profilu, uz komentar kako velikani prepoznaju velikane.

"Želio bih ti samo čestitati na povratku i poželjeti dobrodošlicu", rekao je Jones, kojem je Fedor uzvratio s "Hvala brate".

Fedor će nedugo prije spomenutog nastupa napuniti 45 godina, a prema svemu sudeći bi to trebala biti njegova pretposljednja borba u karijeri. Kandidata za protivnika ima nekoliko, a sve su u pitanju legenda do legende.

Što se tiče Jonesa, njegov povratak nakon veljače prošle godine ćemo čini se još malo pričekati.

Linker
21. travanj 2024 09:41