Ostalo

(VIDEO) ‘Kao da mu je pukla koljenska čašica‘: Pogledajte kako je ‘Venom‘ Page onesposobio Yamauchija

Michael Page

 -/Shutterstock Editorial/Profimedia
35-godišnji Britanac trebao je samo jedan udarac nogom za novu pobjedu

Voljeli ga ili ne, Michael ‘‘Venom‘‘ Page definitivno je strašno ubojit udarač, naročito kad su udarci nogom u pitanju. Ovaj atraktivni Bellatorov borac 13 puta u svojoj karijeri slavio je nokautom, a ukupno je upisao 21 pobjedu i dva poraza u karijeri.

Sinoć je došao do nove pobjede, a tehničkim nokautom nakon samo 26 sekundi borbe došao je do pobjede nad Goitijem Yamauchijem (28-6-0). Iskusni Japanac izdržao je do prvog ‘‘kicka‘‘, a ‘‘Venom‘‘ ga je zaustavio na jedan pomalo nesvakidašnji način.

Page je pogodio ‘‘low kickom‘‘ u potkoljenicu Yamauchija, a Japanac je pretrpio tešku ozljedu čašice koljena. Ariel Helwani tvrdi da mu ozljeda Yamauchija izgleda kao da mu je eksplodirala koljenska čašica (patela), a uistinu je vidljiva šteta koju je Page napravio.

Yamauchi je nakon udarca ekspresno završio na tlu, vidjelo se na izrazu njegovog lica da se radi o težoj ozljedi zbog koje neće moći nastaviti. Nije ‘‘Venom‘‘ radio dodatnu štetu, prepoznao je da nema potrebe za time te je upisao brzu i efikasnu pobjedu nad opasnim majstorom ‘‘submissiona‘‘.

Michael Page u posljednjih osam nastupa ima čak sedam pobjeda, a izgubio je samo od Logana Storleyja, podijeljenom odlukom sudaca. Bio je to meč za titulu privremenog prvaka velter kategorije, a Page bi nakon ove pobjede mogao dobiti priliku boriti se i za neprikosnovenu titulu prvaka.

Yaroslav Amosov nedavno je porazio Logana Storleyja u meču za ujedinjenje titula, a borba Amosova i Michaela Pagea mogla bi ponuditi spektakl. 35-godišnji Page silno želi taj pojas, jer sada je ipak već u poznim godinama i njegova karijera neće još dugo trajati. Ipak, Amosov je itekako zahtjevna prepreka i ‘‘Venom‘‘ će se morati jako dobro potruditi da dođe do titule. Naravno, preostaje nam vidjeti hoće li mu Bellator dati ‘‘title shot‘‘ u sljedećem nastupu ili će mu trebati još jedna pobjeda.

Linker
01. svibanj 2024 12:51