Ostalo

Michael ‘Venom‘ Page više nije pod ugovorom s Bellatorom, je li na pomolu potencijalni dolazak u UFC?

Michael Page kicks Logan Storley during the Bellator 281: MVP vs. Storley event at the SSE Arena, Wembley, London on Friday 13th May 2022.
MMA Bellator 281SSE, London, United Kingdom - 13 May 2022,Image: 691299937, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTED TO EDITORIAL USE, Model Release: no, Credit line: MI News/NurPhoto/Shutterstock Editorial/Profimedia

 MI NEWS/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Mi News/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia
Ne treba zaboraviti i na njegove boksačke izlete, možda i nastavi karijeru u tome

Nakon devet godina u Bellatoru, Michael Page je u ponedjeljak objavio da mu je ugovor istekao i da je postao, kolokvijalno, "slobodan igrač." Njegov sljedeći potez je neizvjestan, ali Page je rekao da Bellator ima odgovarajuću klauzulu ako odluči krenuti drugim MMA putem.

“Želim vidjeti gdje je moja vrijednost. To ne znači da je putovanje ovdje stalo, već da razmatram i druge opcije.”

Page, rekao je da mu je ugovor istekao nakon što stranke posljednjih mjeseci nisu mogle pronaći zajednički kompromis. Nije isključio povratak u Bellator, iako je izrazio interes da vidi koje druge opcije postoje. Također je otkrio planove za prisustvovanje UFC Fight Nightu 224 u subotu u Londonu.

“MVP” je imao svoj promotivni debi na Bellatoru 120 u svibnju (peti mjesec) 2014. godine. Od svojih ranih dana na MMA sceni, Page je prikupio veliku bazu obožavatelja zbog svog neobičnog stila borbe i blistavih završetaka.

Za Bellator se natjecao 19 puta, a jedine poraze upisao je u borbama za naslov. Među ključnim pobjedama ubrajaju se one nad sljedećim borcima: Douglas Lima, Paul Daley, Derek Anderson i David Rickels. Posljednji put se borio na Bellatoru 292 u ožujku (treći mjesec), kada je nokautirao Goitija Yamauchija za 26 sekundi.

Page je rekao da je osjećaj neizvjesnosti koji je osjećao zbog Bellatora i njegove potencijalne predstojeće prodaje ili partnerstva utjecao na njegovu odluku.

"Obično su puno oštriji s te strane. Kad imate još nekoliko borbi, oni već govore o tome kakvo je stanje s idućim ugovorom. Tako da mislim da se puno toga događa u stražnjem uredu s njihovom potencijalnom tranzicijom, kao i novim vlasnicima i tako dalje. Definitivno osjećam da se nešto promijenilo.”

Page je rekao u prošlim intervjuima tijekom svog mandata u Bellatoru da se planira jednog dana boriti u UFC-u, nešto što je naznačio da ga i sada zanima.

Druga potencijalna opcija je boks. Tijekom njegovog mandata u Bellatoru, promaknuće je Pageu omogućilo da se natječe u boksu, kako u tradicionalnom, tako i u boksu golim šakama. U kolovozu (osmi mjesec) 2020. godine, Page se natjecao u crossover borbi na BKFC-u 27, u glavnoj borbi večeri gdje je izgubio od bivšeg UFC-ovog borca ​​Mikea Perryja.

Gdje će na kraju završiti?

Linker
25. travanj 2024 17:27