Ostalo

(VIDEO) Kaos na presici: Dillon Danis udario Logana Paula i rasjekao mu glavu, u borbu uskače Mike Perry?

Logan Paul i Dillon Danis

 Screenshot/Twitter
Danis je udario Paula mikrofonom u glavu i tom mu prilikom nanio posjekotinu zbog koje bi YouTuber mogao propustiti subotnji meč

U subotu je na rasporedu Misfits Boxing: The Prime Card priredba u Manchesteru, a tim je povodom danas održana i medijska konferencija uoči samog "eventa". U glavnoj borbi večeri suočit će se Tommy Fury i KSI, dok bi u sunaslovnoj borbi rukavice trebali ukrstiti Logan Paul i Dillon Danis, no ta je borba trenutno pod velikim znakom upitnika zbog incidenata koji su se dogodili na presici.

Paul je, naime, na konferenciju doveo Chrisa Hansena, voditelja popularne TV emisije "To catch a Predator", a tim je potezom odgovorio Danisu na "online" napade koje je ovaj uputio Paulovoj zaručnici Nini Agdal.

"Na svom telefonu imaš cijelu galeriju žena koju nikad prije nisi upoznao. To je čudno. To nije normalno ponašanje”, Ti si uhodiš žene, ti si internetski nasilnik. Zapravo, Dillon, ti si predator, a ja ću te u subotu uhvatiti. Zapravo, doveo sam stručnjaka da te uhvatimo. Ove subote Chris Hansen idemo uloviti predatora", rekao je YouTuber, nakon čega se nastavila verbalna prepirka i "trash talk" između njega i Danisa, a u svemu je sudjelovao i spomenuti Hansen.

Situacija je dodatno eskalirala u završnom dijelu presice, kada je Paul bacio bocu prema Danisu, a MMA borac mu je uzvratio pogodivši ga mikrofonom u glavu, te mu tom prilikom nanio posjekotinu. U priču se tada umiješao veliki broj zaštitara, razdvojio glavne aktere i spriječio da se situacija u potpunosti ne otme kontroli.

Prema posljednjim informacijama, okršaj između Paula i Danisa mogao bi biti odgođen, odnosno umjesto Logana bi mogao uskočiti Mike Perry koji je s Danisom odradio i sučeljavanje.

Linker
25. travanj 2024 11:16