Ostalo

Loše vijesti za Logana Paula? Drake je uplatio ogromnu svotu novca na njegovu pobjedu protiv Dillona Danisa

Manchester, UK, UNITED KINGDOM - Logan Paul and Dillion Danis weigh in ahead of tomorrow‘s boxing match in Manchester

BACKGRID UK 13 OCTOBER 2023,Image: 813504721, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Pictured: Logan Paul, Dillion Danis, Credit line: Jordan Crosby/BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

 JORDAN CROSBY/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA Jordan Crosby/backgrid/backgrid Uk/profimedia
Poznati kanadski glazbenik nerijetko je čak i predmet ismijavanja zbog svojih propalih oklada

Jedna od popularnih teorija u krugu borilačkih sportova vezana je za Drakea, kanadskog repera koji se nerijetko kladi na ishode velikih boksačkih i MMA mečeva. Međutim, fanovi su stvorili teoriju kako su Drakeove oklade ‘‘uklete‘‘ i da borci na koje se kladi gotovo uvijek gube.

Nastavno na to, loše vijesti pristigle su za Logana Paula. Drake je odlučio popratiti ‘‘cirkus‘‘, odnosno event koji će se večeras održati u Manchesteru, a pozamašnu svotu novca uplatio je upravo na pobjedu Logana Paula.

Poznati YouTuber večeras u Manchesteru boksati će protiv Dillona Danisa, majstora brazilskog jiu-jitsua i ne pretjerano iskusnog MMA borce (2-0 ‘score‘). Unatoč Danisovom borilačkom iskustvu, Logan Paul ulazi kao favorit u taj meč, a Drake je uplatio čak 850 tisuća dolara na pobjedu Logana Paula. Dodao je Drake na svoj listić i način na koji će Logan doći do pobjede, a radi se o nokautu.

1,59 iznosi koeficijent na Loganovu pobjedu nokautom i ukoliko Drakeov listić bude dobitan, kladionica će mu isplatiti 1 milijun i 351 tisuću dolara. Drake bi dakle ostvario profit nešto veći od pola milijuna dolara (501 500 dolara iznosio bi profit).

Logan Paul sigurno je upoznat s Drakeovim ‘‘prokletstvom‘‘, ali vjerujemo da nije pretjeran uzrujan zbog činjenice da Drake vjeruje u njegovu pobjedu.

‘‘Laka lova‘‘, napisao je Logan na vijest o Drakeovoj okladi.

Inače, komentar na Drakeovu okladu ostavio je i Conor McGregor. ‘‘Notorious‘‘ je dugogodišnji prijatelj Dillona Danisa, a Danis je dugo služio Conoru kao jedan od glavnih sparing partnera i trenera za BJJ.

‘‘Dillon bez dileme!‘‘, poručio je McGregor, ali sumnjamo da je spreman i okladom podržati svog prijatelja.

Naime, koeficijenti na pobjedu Danisa kreću se od 4,50 pa sve do 5,15. Danis je ogroman autsajder, boks mu nije jača strana i ‘‘bookmakeri‘‘ očito ne vjeruju u njegovu pobjedu.

Jesu li u pravu, saznat ćemo večeras. Misfitsova boksačka priredba starta večeras od 20:00h, a meč između Dillona Danisa i Logana Paula očekujte iza 22:00h. U glavnoj borbi večeri obračunat će se KSI i Tommy Fury, ali dojam je da su oni pali u drugi plan nakon svega što se izdogađalo između Danisa i Paula.

Linker
04. svibanj 2024 00:45