Ostalo

(VIDEO) Legendarni kickboxer Joe Schilling brutalno nokautirao čovjeka u baru

Joe Schilling
 Screenshot (youtube, Maclife)
Internetom kruži snimka brutalnog nokauta od strane kickboxera i MMA borca Joea Schillinga

37-godišnji američki borac Joe Schilling najbolje dane karijere proživio je u kickboxu, no upisao je i deset profesionalnih MMA borbi (4-6 omjer). Okitio se nizom titula u muay thaiju te kickboxingu, a 2013. godine osvojio je GLORY-jev turnir u srednjoj kategoriji. Zadnji nastup odradio je 2019. godine, a Tony Johnson ga je nokautirao u MMA borbi pod okriljem Bellatora. Krajem desetog mjeseca prošle godine, Bellator je objavio kako Joe Schilling više nije dio njihove promocije.

Internetom je danas počeo kružiti video u kojemu spomenuti Schilling sudjeluje u fizičkom obračunu. Trenutno nije poznato gdje je i kada točno snimka nastala. Nesretnik iz videa posjetitelj je lokala, a našao se na putu poznatom borcu koji ga je pritom odgurnuo kako bi mogao nastaviti svojim putem. Vidljivo je kako mu je odgurnuti čovjek nešto dobacio jer mu nije najbolje sjelo takvo odgurivanje, a Joe Schilling nije pokazao niti malo strpljenja. Zadao je nekoliko udaraca drugom akteru i brutalno ga nokautirao.

Video je bio objavljen i na službenom Instagram profilu Jpea Schillinga, no ubrzo je uklonjen zbog kršenja pravila te društvene mreže. Borac nadimka ''Stitch 'em Up'' oglasio se u novoj objavi napisavši:

''Čini se kako ova država više ne mari za samoobranu. Ne brinite, dobio sam video. Volim vas ljudi, hvala na zabrinutosti i podršci tokom tokom ovog životno opasnog iskustva. Velika zahvala ''The Yard Muay Thai'' klubu jer su me pripremili za ovako opasnu situaciju'', poprilično sarkastičan je legendarni kickboxer.

Na kraju objave vidljiv je i hashtag ''fuck racists (je*eš rasiste)'', no više detalja trenutno nije poznato. Moglo bi se reći kako je Schilling zadnju borbu odradio u tome lokalu, a ne u Bellatoru, no s obzirom na protivnika, teško ovu situaciju možemo smatrati borbom. Šalu na stranu, profesionalni borac je mogao nešto blaže reagirati u ovakvoj situaciji.

Linker
28. veljača 2024 11:56