Ostalo

(VIDEO) Lesnar je ponovno prava zvijer: Jasno je da više nije u USADA-inom programu!

Brock Lesnar i Gable Stevenson
 Twitter
Bivši UFC prvak Brock Lesnar ponovno izgleda snažno, moćno i veliko, baš kao u svojim najboljim UFC danima. U petak je, naime, osvanuo na Instagram profilu mlade američke hrvačke nade Gablea Stevesona, kojem pomaže da se spremi za kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre u Tokiju.

Podsjetimo kako je Lesnar sada već davne 2000. godine osvojio sve što se osvojiti može nastupajući za Sveučilište iz Minnesote. Sada na svom sveučilištu pomaže 19-godišnjem mladiću, koji je već na prvoj godini ubilježio sjajnih 35-2 i u konačnici kvalifikacije za OI.

Stevenson je na svom Instagramu objavio nekoliko fotografija s Lesnarom, a i na službenom Twitter profilu Sveučilišta u Minnesoti je osvanuo video Stevensona i Lesnara s jednog od treninga.

Na fotografijama se jasno vidi da bivši UFC prvak, a danas WWE zvijezda, više nije u USADA-inom programu. Za razliku od prošle godine, kada se špekuliralo o njegovom povratku u UFC i meču protiv Daniela Cormiera, i kada je izgledao puno "ispuhaniji" nego inače jer se vratio u USADA-in program, sada ponovno izgleda kao Lesnar iz najboljih dana. Iz doba kada je bio strah i trepet čitave UFC-ove teške kategorije.

U konačnici je Lesnar odustao od povratka u UFC. Iako točni razlozi nikada nisu otkriveni, špekuliralo se da je upravo povratak testiranju i nemogućnost da koristi prema USADA-i nedozvoljena sredstva, glavni uzrok odustajanja od čitave priče. U međuvremenu se još jedan bivši UFC prvak u teškoj kategoriji, Cain Velasquez, pridružio WWE-ju, a Lesnar je dobio priliku osvetiti poraz iz Octagona. Barem nešto...


Linker
19. travanj 2024 15:04