Ostalo

(VIDEO) Majstorija za majstorijom: KSW sažeo najbolje prekide od strane boraca koji večeras nastupaju

KSW (Pudzianowski, Khalidov, Bombardier, Askham)

 Screenshot (youtube, Ksw)
Najbolja poljska MMA organizacija priprema pravi spektakl večeras u glavnom gradu Poljske

Kakav event nam večeras spremaju Poljaci, točnije KSW. Najbolja poljska MMA organizacija održati će takozvani ‘‘Colosseum 2‘‘ event, a stadion PGE Narodowy bit će poprište ovog eventa.

KSW je 2017. godine održao svoj prvi ‘‘Colosseum‘‘ event, a tada su postavili i europski rekord kad je u pitanju broj gledatelja na jednom MMA eventu. 57766 gledatelja bilo je tada na stadionu Narodowy, a čak ni UFC nikada nije imao toliko gledatelja na bilo kojem od svojih evenata.

Samo je legendarni Pride uspio organizirati event s više gledatelja, a bilo je to 2002. godine na Pride Shockwave eventu. Priredba se održala na Nacionalnom stadionu u Tokiju pred 71 tisućom gledatelja, a program su predvodili Kazushi Sakuraba i naš Mirko ‘‘Cro Cop‘‘ Filipović.

No, vratimo se na večerašnji KSW-ov event. Poljaci su za ovaj spektakl priredili nastupe gotovo svih svojih najvećih zvijezda. Mamed Khalidov i Scott Askham predvode event, a na ‘‘cardu‘‘ su još brojna velika imena poput Salahdinea Parnassea, Mariana Ziolkowskog, Michala Materle, Arkadiusza Wrzoseka, Artura Szpilke i naravno, Mariusza Pudzianowskog.

Početkom tjedna, organizacija je objavila da su prodali preko 45 tisuća ulaznica, a nije isključeno da večeras i prekorače brojku od 57766 gledatelja. Publika će moći uživati u uistinu sjajnim mečevima, a KSW je putem svog YouTube kanala objavio video koji će vas dodatno ‘‘nabrijati‘‘ na gledanje ovog eventa.

Naime, u sklopu njihovog videa prikazani su najbolji nokauti i ‘‘submissioni‘‘ od strane sudionika večerašnjeg ‘‘Colosseum 2‘‘ eventa. Uistinu je pregršt fantastičnih poteza u nešto više od osam minuta ovog videa.

Nažalost, naići ćete i na trenutke u kojima su nokautirani pojedini hrvatski borci, a uvijek vrijedi pogledat i spektakularne nokaute u režiji Mameda Khalidova, Mariusza Pudzianowskog itd.

Video se nalazi ispod ovog teksta, a večerašnji KSW-ov spektakl započinje od 19:00h. Prijenos možete pogledati putem KSW TV-a, a cijena PPV-a iznosi 9,99 eura.

Linker
17. travanj 2024 03:42