Ostalo

(VIDEO) Mark Hunt izgubio kontrolu, tijekom vaganja dva puta nasrnuo na svog protivnika

Mark Hunt vs. Paul Gallen
 screenshot/YouTube
U srijedu će se u jutarnjim satima održati boksački meč između Marka Hunta i Paula Gallena

Prošle su dvije godine otkako smo 46-godišnjeg Marka Hunta posljednji put gledali u borbi. Nije se on umirovio, nego je čekao dobru priliku. Ona mu se pojavila još početkom godine, kad se počelo raditi na boksačkom meču. Nažalost, pandemija je sve malo usporila, no sad je došao taj datum. Legenda kickboxinga i MMA-a ulazi u boksački ring. Borit će se protiv bivšeg ragbijaša i velike australske sportske zvijezde, Paula Gallena.

Iako su dosadašnje promotivne aktivnosti prolazile u opuštenoj atmosferi, Hunt je na službenom vaganju odlučio malo podići tenzije. Nakon što se izvagao je stao sa strane, a onda je došao red na Gallena, koji je također odradio svoj posao i sišao s vage te stao na svoje mjesto na pozornici. Onda je Hunt, prije nego su bili pozvani na sučeljavanje, prišao Gallenu, unio mu se u lice i odgurnuo ga. Borci su odmah razdvojeni od strane osiguranja, no Hunt je pronašao prostor za jošj jedan prilazak, a onda je zamahnuo lijevim krošeom. Gallenu, koji je ostao hladan uz konstantni osmijeh, taj je udarac prošao tek nekoliko centimetara od lica.

Na kraju je sučeljavanje ipak odrađeno, a meč će se održati u srijedu u jutarnjim satima po našem lokalnom vremenu. Unatoč tome što se nalazi na uvodnom programu priredbe koju predvode Tim Tszyu i Bowyn Morgan, meč je s razlogom preuzeo na sebe najveću pažnju. A uz malo ovakvih dodatnih začina, samo se još više fanove može zainteresirati.

Dok o Huntu, pobjedniku K-1 Grand Prix turnira te bivšem izazivaču za UFC-ovu privremenu titulu teške kategorije znamo jako puno toga, za 39-godišnjeg Gallena je važno navesti kako je imao vrlo uspješnu ragbi karijeru, pred kraj koje je počeo boksati. Do sada je upisao devet pobjeda i jedan neodlučeni ishod iz studenog prošle godine, što mu je ujedno posljednji odrađen meč. Okršaj protiv Hunta ugovoren je na šest rundi.

Linker
08. svibanj 2024 04:20