Ostalo

(VIDEO) Mayweather noćas boksao protiv unuka neslavnog mafijaša, sve završilo masovnom tučnjavom

Mayweather vs. Gotti

 Twitter, Randomvideos
Što reći nego da su ovakve scene jako ružne za vidjeti u sportskom borilištu, bez obzira što se radilo o egzibicijskom meču

Floyd Mayweather Jr. trenutno uživa u mirovini od profesionalnog sporta, ali to ne znači da je prestao boksati. Posljednjih godina putuje po svijetu i bavi se egzibicijskim mečevima, a jedan u nizu je bio i ovaj noćas. Mayweather je boksao protiv Johna Gottija III, inače unuka neslavnog njujorškog mafijaša.

Nekad u šestoj rundi je sudac Kenny Bayless diskvalificirao Gottija jer je tokom cijelog meča konstantno hvatao Floyda, na što je Gotti poludio i u ringu napao Mayweathera. Sekunde su bile potrebne da se cijeli događaj pretvori u masovnu tučnjavu. Sva videa incidenta možete pogledati ispod:

Što se Mayweathera tiče, on je upisao novu pobjedu bez obzira na ovaj incident. Profesionalno se nije natjecao od 2017. godine, ali od tada putuje po svijetu i radi mečeve upravo ovog tipa.

Što se Gottija tiče, ovo mu je bio sedmi egzibicijski meč. Naravno, protivnici su mu do sada bili Logan Paul, Deji i slični, no u profesionalnom boksu ima omjer od 2-0. Također, natjecao se i u MMA-u gdje ima 5-1, a time se bavio od 2017. do 2020.

Što reći nego da su ovakve scene jako ružne za vidjeti u sportskom borilištu, bez obzira što se radilo o egzibicijskom meču.

Linker
26. travanj 2024 22:24