Ostalo

(VIDEO) Meč na BKFC-u prekinut zbog udaraca glavom: Pogledajte masovnu tučnjavu koja je uslijedila

Tučnjava na BKFC 32 eventu

 Screenshot (twitter, Bkfc)
Dvojica boraca bantam kategorije obračunali su se i nakon što je meč službeno završio

Sinoć u Orlandu održan je novi event pod okriljem Bare Knuckle Fighting Championship organizacije. Radi se o najboljoj svjetskoj organizaciji kad je u pitanju ‘‘bare knuckle‘‘ boks, odnosno boks bez rukavica.

BKFC 32 event nije bio sačinjen od naročito zvučnih imena, a u prvi plan na kraju nisu iskočile izvedbe boraca, nego incident koji se dogodio nakon meča između Ryana Rebera i Jacka Gradyja.

Jack Grady višestruko puta tijekom borbe udario je Rebera glavom, a sudac je krajem druge runde odlučio stati tome na kraj i diskvalificirao je Gradyja. Američki borac burno je reagirao i započeo je s protestom, a Reber je došao do njega pokazujući mu ‘‘srednjake‘‘.

Grady je odgurnuo Rebera u tom trenutku, a Reber ga je nekoliko puta udario u glavu. Ubrzo je uskočilo osiguranje u ring, kao i članovi timova ove dvojice boksača. Čak se je i predsjednik organizacije Dave Feldman uskakao u ring i pokušavao je odmaknuti Gradyja što dalje od Rebera. Grady je kasnije srušen od strane osiguranja.

Bio je to nesretan kraj ovog meča, a nije poznato kakve će sankcije eventualno snositi dvojica boksača. Poznavajući Davea Feldmana i njegovu neskrivenu ljubav ka tenzijama između boraca, najrealnije je da ćemo jednostavno gledati revanš ove dvojice.

Snimku sukoba pogledajte u videu ispod teksta.

Linker
20. travanj 2024 03:49