Ostalo

(VIDEO) Nate Diaz ‘giljotinom‘ je ‘uspavao‘ čovjeka na ulicama New Orleansa

Nate Diaz

 Screenshot (youtube, Ufc; Freak Mma)
Legendarni MMA borac prouzrokovao je niz incidenata na boksačkom eventu u New Orleansu

Nate Diaz osoba je s bogatom poviješću izazivanja nereda na raznoraznim borilačkim eventima. Nije Diazu i njegovoj ekipi strano izazvati nekakav fizički obračun, a to se dogodilo i sinoć na ‘‘MF & DAZN X Series 6‘‘ boksačkom eventu u New Orleansu.

Nate Diaz u jednom trenutku je ustao sa svog mjesta i bacio je bočicu s vodom u smjeru Chasea DeMoora, američke zvijezde koja po uzoru na Jakea Paula i ostale ‘‘celebrityje‘‘ pokušava graditi boksačku karijeru. DeMoor se bavi i američkim nogometom također.

Odmah nakon što je Diaz bacio bocu u smjeru DeMoora, uslijedio je opći kolaps. Zaštitari su imali pune ruke posla da spriječe teži incident. Ranije tijekom te večeri, DeMoor je boksao protiv Stevieja Knighta, a tu je također došlo do određenog incidenta.

DeMoor je u jednom trenutku poslao Knighta na tlo, ali nastavio ga je udarati kao da se radi o MMA meču. Ubrzo je došlo do diskvalifikacije DeMoora, a bilo je puno tenzija između DeMoorovog i Knightovog tima, nakon tog nesportskog poteza od strane DeMoora.

Cjelokupan Misfitsov i DAZN-ov event bio je prepun incidenata. Freak MMA Instagram stranica podijelila je na svom profilu snimku ulične tučnjave koja je uslijedila nakon samog eventa. Nate Diaz ponovno je bio jedan od aktera, a na snimci je vidljivo kako je zasad neidentificiranog muškarca zaključao u ‘‘giljotinu‘‘ i na taj način ga je gušio sve dok nepoznati muškarac nije ostao bez svijesti.

Zbilja je teško dokučiti što se sve izdogađalo u sklopu ovog eventa i što je dovelo do ovakvih incidenata. Chase DeMoor i Nate Diaz očito su prednjačili u iniciranju takvih situacija, a DeMoor se kasnije oglasio i putem Twittera.

‘‘Nate Diaz se odlučio na naljutiti i bacio je bocu ‘Primea‘ na mene. To je slatko, brate. Nate, idući put nemoj bježati i prekini iskorištavati svoju ispranu MMA karijeru kako bi zaveo studentice dok si u izlasku u New Orleansu.‘‘, poručio je DeMoor.

Na kraju krajeva, nije isključeno da su Nate Diaz i Chase DeMoor samo stvarali podlogu za svoj međusobni obračun u boksačkom ringu. Diaza prije svega čeka meč 5. kolovoza (osmi mjesec) protiv Jakea Paula, a s obzirom da se radi o boksačkom meču, Diaz se neće moći poslužiti ‘‘giljotinom‘‘ kojom je uspavao tog nepoznatog muškarca na ulicama New Orleansa.

Linker
26. travanj 2024 11:42