Ostalo

(VIDEO) Nate Diaz ošamario člana Paulovog tima: Policija ga izbacila iz dvorane

Diaz screenshot

 Screenshot (instagram, Staff_boxing)
Iako se ne zna koga je točno ošamario, prenosi se da su imali Paulov dres

Nate Diaz sinoć je naravno, prisustvovao meču Jakea Paula i Andersona Silve jer ga se često spominje kao sljedećeg Paulovog protivnika. Ali naravno, kad se Diaz pojavi sa svojom ekipom, šanse da se neki sukob ne pokrene su ravne nuli.

‘‘Stockton slap‘‘ je sinoć pronašao svoju metu. Iako su detalji za sad jako oskudni, ono što se zna je da se sukobio s ljudima koji su nosili službene ‘‘walkout‘‘ odore Jakea Paula tako da se vjerojatno radilo o nekome iz njegovog tima, a snimku možete pogledati ovdje:

Nedugo zatim, Nate je upalio live na svom Instagram profilu na kojem se vidi da ih policija prati da izađu van dvorane. Događanja su se odvila točno prije borbe Jakea i Andersona, tako da se vjerojatno radi o zakuhavanju neke mržnje ukoliko bi se borba dogovorila.

Inače, Nate je nedavno odradio svoj posljednji meč po UFC-ovom ugovoru te je sada slobodan borac. Nekoliko organizacija je objavilo kako pregovara sa popularnim Diazom, no ipak se najčešće spominju dvije opcije. Prva od njih je boks meč protiv Jakea Paula, a druga je ugovor sa BKFC organizacijom i meč protiv Mikea Perryja.

S obzirom da se Paula često kritizira da se bori samo protiv umirovljenih MMA boraca, možda bi ga uskoro mogli gledati i protiv ‘‘pravog‘‘ boksača. Nakon sinoćnje pobjede prozvao je Canela, a hoće li se uistinu odlučiti na takav potez, pokazat će vrijeme.

Linker
27. travanj 2024 00:13