K1 i Boks

Jake Paul prozvao Diaza nakon sukoba u ‘backstageu‘: ‘Prekini se tući za besplatno, odradimo to u ringu‘

Jake Paul

 USA TODAY Sports/ddp USA/Profimedia
Čini se kako je YouTuber jako brzo pronašao sljedeću metu, a to će ponovno biti MMA borac

Čim je završio meč između Jakea Paula i Andersona Silve, brzo se novo ime nametnulo kao najizgledniji Jakeov protivnik u sljedećem nastupu. Nate Diaz bio je prisutan na samom eventu, nerijetko je u javnosti pričao o Jakeu Paulu i ne skriva interes za međusobnim obračunom.

Izgledi za meč dodatno su se povećali nakon onog što se dogodilo u ‘‘backstageu‘‘ nakon borbe Jakea Paula i Andersona Silve. Nate Diaz sukobio se s nekoliko članova Jakeovog tima, a jedan od članova Paulovog tima osjetio je i poznati ‘‘Stockton slap‘‘, odnosno Diaz ga je ošamario.

Natea je na kraju policija ispratila iz dvorane, ali privođenje u postaju je izbjegao. Jake Paul na konferenciji za medije dobio je priliku osvrnuti se na taj incident.

‘‘Nate Diaz je bio ovdje i ponašao se poput kujice. Svi žele gledati naš meč. On se pokušao tući s ljudima u predvorju. Nate prekini se besplatno tući. Odradimo to u ringu. Znam da si pomalo usporen, ali možemo dogovoriti borbu.‘‘, započeo je Paul, a zatim je upitan o videu u kojem je Nate ošamario člana njegovog tima.

‘‘Nisam pogledao video i ne znam što se uistinu dogodilo. Samo znam da je bilo sukoba s mojim timom. To je tipično za njega (Diaza). On to voli raditi. On je ulični gangster. Voli glumiti opasnog tipa, a zapravo uopće nije. Zašto pokušavaš istući nekog u hodniku?‘‘, poručio je Jake Paul.

Nema sumnje da će ovo biti meč na kojem će obje strane raditi u narednom periodu. Braća Diaz poznati su kao borci s kojima je ponekad teško pregovarati oko uvjeta, odnosno striktno se drže svojih prohtjeva. Međutim, braća Diaz uvijek su spremna na meč i Nate Diaz mogao bi jako brzo biti spreman za obračun protiv Jakea Paula. Uvertiru su već odradili na neki način.

Linker
19. travanj 2024 21:17