Ostalo

(VIDEO) NBA zvijezda nokautirala suigrača, Jake Paul mu ponudio 10 milijuna dolara da se okuša u boksu

Jake Paul i Draymond Green

 Screenshot (youtube, Graham Bensinger; The Volume)
Paul želi dovesti igrača Golden State Warriorsa da boksa na nekom od njegovih evenata

Jedna od glavnih vijesti u svijetu košarke, točnije NBA-a, jeste sukob dvojice igrača Golden State Warriorsa, aktualnih prvaka lige. Jordan Poole i Draymond Green upali su u kraću prepirku, a nakon što je Poole odgurnuo Greena, Draymond je desnicom pogodio i Poole je završio nokautiran.

‘‘Dovedite Draymonda u UFC smjesta‘‘, objava je Spinnin Backfista na Twitteru, uz video samog nokauta.

Jako brzo je Green privukao pažnju borilačkog svijeta, a Jake Paul želi biti prvi koji će zgrabiti priliku za unovčiti Greenove borilačke sposobnosti.

‘‘Draymonde, imam 10 milijuna dolara za tebe ako uđeš u ring na sljedećem eventu Most Valuable Promotionsa. S kime se želiš boriti?‘‘, napisao je Paul u svom ‘‘tvitu‘‘, a brzo se dosjetio i zanimljivog ‘‘matchupa‘‘.

‘‘Draymond Green protiv Derona Williamsa? Tko pobjeđuje?‘‘

Deron Williams umirovljeni je košarkaš i dugogodišnji NBA igrač, a krajem prošle godine nastupio je u egzibicijskom boksačkom meču. Bio je to event na kojem je Jake Paul nokautirao Tyrona Woodleyja, a Williams je jednoglasnom odlukom pobijedio Franka Gorea, nekadašnjeg NFL igrača.

Sean O‘Connell, nekadašni UFC-ov i PFL-ov borac također je prokomentirao Greenov potez kojim je nokautirao suigrača, a umirovljeni poluteškaš i osvajač PFL-ova turnira 2018. godine napisao je:

‘‘Ovo je najbolji udarac kojeg se mogu sjetiti od strane nekog NBA igrača‘‘, a poznati trener Din Thomas se složio.

Nažalost po Jakea Paula, jako teško će dovući Draymonda Greena u ring, barem u skorije vrijeme. Green je jedna od glavnih karika najbolje NBA ekipe, a ugovor s Golden State Warriorsima veže ga do 2024. godine kada će napuniti 34 godine. Možda se Green okuša u boksu nakon što završi karijeru, ali završetak NBA karijere zasad se ne nazire, a UFC-ov borac lake kategorije Terrance McKinney također vjeruje kako Green neće biti naročito zainteresiran za Paulovu ponudu.

‘‘Kladim se da bi on radije nastavio s košarkom, umjesto da postane YouTube akrobat‘‘, napisao je McKinney.

Linker
20. travanj 2024 15:39