Ostalo

(VIDEO) Nedavno je ostao bez noge, a sada je dirnuo srca mnogih: Pogledajte prosidbu bivšeg hrvatskog MMA borca

Tadija Majić i njegova djevojka Laura

 Screenshot (Facebook, Kamen Music Events Zadar)
31-godišnji Zagrepčanin Tadija Majić na jako lijep način zaprosio je svoju djevojku, samo dva mjeseca nakon teške nesreće

Vrlo lijep i dirljiv video počeo je kružiti Facebookom, a u glavnoj ulozi našao se hrvatski MMA borac Tadija Majić (6-3-0). Oni koji nešto dulje prate domaću MMA scenu zasigurno dobro poznaju ime Tadije Majića, nekoć talentiranog borca koji je u periodu od 2012. do 2016. godine nastupao uglavnom na eventima Hrvatske MMA lige i pod okriljem FFC-a.

Majić je 2016. godine odradio svoj posljednji MMA nastup porazivši Jasmina Ilijaša, a nakon toga više se nije pojavljivao na profesionalnoj MMA sceni. Život je Majića odveo u drugom smjeru, ali prava je sreća da taj život nije ugašen ranije ove godine.

Bivši MMA borac prvom polovicom sedmog mjeseca doživio je tešku prometnu nesreću upravljajući motociklom. Majić je u toj prometnoj nesreći ostao bez dijela noge, točnije, amputirana mu je potkoljenica. Jedna od sudionica prometne nesreće tada je prepričala kako je hrabri Majić bio u velikim bolovima, ali čak i u takvom stanju ispitivao je tu ženu jesu li ona i njena djeca dobro.

No, vratimo se na vedrije teme. Majić je preživio tešku prometnu nesreću, oporavak teče dobro, a vjerujemo da će ovu godinu ipak pamtiti po jednom puno ljepšem trenutku. Tu se vraćamo na spomenutu snimku koja kruži Facebookom.

Zadarska konoba Kamen na svojoj Facebook stranici podijelila je trenutak u kojem je Majić zaprosio svoju djevojku, a sve se dogodilo prije dva dana (9.9.). Tadija i njegova djevojka Laura uživali su na zajedničkoj večeri, a u jednom trenutku pojavili su se svirači klape Munita. Uz stihove poznate Oliverove pjesme ‘‘Što to bješe ljubav‘‘, Majić je kleknuo pred svoju djevojku te ju je zaprosio. Dirnuta Laura bez razmišljanja je pristala, a kamere su zabilježile ove zbilja dirljive i lijepe trenutke.

Budućim mladencima želimo svu sreću i skladan brak, a snimku Majićeve prosidbe možete pogledati klikom na LINK.

Tijekom karijere bio je ljubimac publike, a kao 15-godišnjak spasio je život svom prijatelju

31-godišnji Tadija Majić tijekom svoje kratke profesionalne karijere bio je borac kojeg je publika uživala gledati. Nerijetko je pružao atraktivne mečeve, a posebno se ističe meč koji je krajem 2014. godine odradio na FFC-ovom eventu, a zapravo se radilo o finalu FFC-ovog Futuresa. Majić i Drobac tada kao veliki talenti susreli su se u finalu, ponudili su meč za pamćenje, a kao pobjednik na kraju je izašao Saša Drobac. FFC nostalgičari i dalje nerijetko posegnu za YouTube kanalom Dražena Forgača kako bi pogledali snimku tog fantastičnog meča, a možete ga pogledati i u videu ispod ovog teksta.

Još prije svoje borilačke karijere, Tadija Majić dospio je na stranice brojnih naših medija. Bilo je to sada već davne 2007. godine, a tada 15-godišnji Majić spasio je svog prijatelja Matea Kljajića.

‘‘Zezali smo se kraj staklenih vrata. Spotaknuo sam se i zabio u staklo - prepričavao je Mateo, koji je tog jutra gotovo nasmrt iskrvario zbog ogromnog komada stakla koji mu se zabio u tijelo. - Samo sam proletio kroz vrata. Prijatelj Tadija Majić (15) dotrčao je i izvukao veliki komad koji mi je virio sa strane, a zabio se sve do rebara - dodao je Mateo u razgovoru za portal 24 sata.

15-godišnji Mateo stigao je u ambulantu uz pomoć Tadije Majića i još dvojice prijatelja, a operacija je uspješno prošla i dječak je preživio nakon nezgode koja mu se dogodila tijekom velikog odmora.

Linker
26. travanj 2024 07:44