Ostalo

(VIDEO) Neporaženi MMA borac pronalazi pedofile, prisiljava ih na sklekove, a zatim ih predaje policiji

Dustin Lampros (lijevo)

 Screenshot (twitter, Mma Island)
Dustin Lampros posvetio se hvalevrijednoj akciji protiv seksualnih zlostavljača

Napretkom društvenih mreža i sve većom pojavom raznoraznih aplikacija za upoznavanje i pronalazak partnera, definitivno je porastao i broj ‘‘seksualnih predatora‘‘ koji preko takvih aplikacija pokušavaju doći do seksualnih odnosa čak i s maloljetnim djevojkama ili dječacima.

Radi se o nečemu nažalost sve raširenijem, ali jedan profesionalni MMA borac odlučio je dati svoj doprinos u pronalasku i kažnjavanju pedofila. Dustin Lampros (8-0) borac je koji je sudjelovao u 29. sezoni ‘‘The Ultimate Fightera‘‘ i borio se u timu Alexandera Volkanovskog.

Odmah u prvoj borbi izgubio je tehničkim nokautom od Vincea Murdocka, a karijeru je nastavio s tri pobjede pod okriljem Shamrock FC promocije. Ipak, ono zbog čega će Dustin Lampros u narednom periodu pronaći mjesto na naslovnicama svjetskih MMA medija nešto je puno veće od nastupa koje odrađuje unutar kaveza.

28-godišnji američki borac dao se u misiju razotkrivanja muškaraca koji pokušavaju stupiti u seksualne odnose s maloljetnicama. MMA Island podijelio je video u kojem je vidljivo kako Lampros drži prodike takvim muškarcima, a zatim ih prisiljava da rade sklekove i čučnjeve.

‘‘Govoriš da ti je žao, ali došao si s travom (marihuanom), kondomima i dekicom da bi se družio s 13-godišnjakinjom u parku.‘‘, govorio je Lampros prvom muškarcu u videu objavljenom na društvenim mrežama MMA Islanda, a ubrzo je seksualni prijestupnik morao prionuti na sklekove i čučnjeve.

Dok odrađuju vježbe, seksualni prijestupnici moraju dati i određeno obećanje.

‘‘Ja sam seksualni predator i nikad više neću razgovarati s 13-godišnjim djevojčicama.‘‘, izgovarao je jedan od muškaraca koje je Lampros pronašao i prisilio na čučnjeve i sklekove.

Nakon što odrade svoju pokoru, Lampros poziva policiju i predaje takve osobe organima vlasti da odrade svoj posao. Nije poznato na koji se način Lampros našao s muškarcima iz videa, ali za pretpostaviti je da se putem neke od ‘‘dating‘‘ aplikacija predstavio kao 13-godišnjakinja, a zatim je neugodno iznenadio muškarce koji su bili spremni naći se s 13-godišnjakinjom.

‘‘Što da se 13-godišnjakinja pojavila večeras? Ti si 31-godišnji muškarac i vozio si 45 minuta (da bi se našao s 13-godišnjakinjom). Jesi li ozbiljan? To su dva kaznena djela.‘‘, riječi su koje je Lampros uputio drugom muškarcu u već spomenutom videu.

Hvalevrijedna akcija ovog zasad neporaženog borca (poraz u TUF-u ne vodi se kao profesionalni meč). Nadamo se da će ovime već u startu spriječiti mnoge koji uopće pomišljaju na nalaske s maloljetnim djevojčicama.

Linker
16. travanj 2024 13:47