Ostalo

(VIDEO) Nepoznata djevojka pokušala je ući u kavez na UFC 274 eventu: Lekciju je naučila na teži način

UFC 274

 Screenshot (tiktok, Shriak Sharma)
Zaštitar na UFC-ovoj priredbi u Phoenixu hladnokrvno je odradio svoj posao

Prema službenoj statistici, 17,232 osobe uživo su svjedočile UFC 274 priredbi, proteklog vikenda u Footprint Centeru koji se nalazi u Phoenixu.

Mnogi će pamtiti impresivan nastup Charlesa Oliveire koji je već u prvoj rundi prisilio Justina Gaethjea na predaju. Možda i upečatljiviji bio je sjajni nokaut Michaela Chandlera, kojim je Tonyja Fergusona ostavio u besvijesnom stanju.

Rose Namajunas i Carla Esparza pružile su meč koji će mnogi ipak pokušati zaboraviti što prije. Jedna od gledateljica u Footprint Centeru pamtit će UFC 274 eventu po nečemu sasvim drugom, no uspomena će biti gorka.

Nepoznata mlada djevojka pokušala je ući u kavez, neposredno nakon što je Charles Oliveira pobijedio Justina Gaethjea. Pokušala je ta djevojka iskoristiti sav kaos koji je nastao nakon spektakularne pobjede Brazilca.

Jako blizu kavezu uspjela je neidenticirana djevojka doći, ali prepreka u vidu zaštitara bila je nepremostiva za nju. Muškarac u ulozi zaštitara grubo i hladnokrvno odgurnuo je djevojku koja je dosta nezgodno pala, s povišene podloge.

Ipak, službeno priopćenje organizatora govori kako je djevojci pružen liječnički tretman te da nije zadobila nikakve ozljede.

''Brzo je riješeno i ona je izbačena iz dvorane.'', rečeno je u priopćenju.

Djevojka je lekciju naučila na teži način, ali dojam je kako se situacija mogla riješiti barem malo blaže, nego što je to napravio zaštitar na UFC 274 priredbi.

Linker
28. svibanj 2024 10:05