UFC

Whiteu se sviđa ideja o uparivanju McGregora i Chandlera: ‘Tko ne bi htio gledati taj meč?‘

Conor McGregor i Michael Chandler

 Screenshot (youtube, Ufc)
UFC-ov predsjednik osvrnuo se na prozivku koju je Chandler uputio McGregoru

Sve od dolaska u UFC i debija koji je odradio početkom prošle godine, Michael Chandler nerijetko iskazuje interes za borbom protiv Conora McGregora.

Chandler je u UFC došao s jasnom misijom, želi biti prvak i boriti se protiv najboljih. Iako Conor McGregor možda više ne pripada najboljim borcima svijeta, realnost je kako se radi o imenu koje će imati važno mjesto u povijesti ovog sporta. Uz sve to, naravno da je tu i onaj financijski aspekt koji nosi borba s Conorom.

Prozivku Conoru McGregoru, uputio je Chandler i nakon prošlotjedne UFC 274 priredbe. ''Iron'' bi se pristao boriti i u velter kategoriji, a čini se kako ''Notorious'' nema ništa protiv obračuna s Chandlerom.

''Morat ću nokautirati ovog lika, bez dvojbe. Vatrometni spektakl. Sviđa mi se 77 kg. Definitivno se želim boriti s ovim likom u ovom stadiju karijere. Moglo bi se to dogoditi nakon večeras. Čestitke na solidnoj pobjedi Michael.'', bio je Conorov odgovor na Twitteru.

Puno se pitanja nameće oko toga s kime će se Conor boriti u svom povratničkom meču, nakon oporavka od teške ozljede koju je pretrpio u sedmom mjesecu prošle godine. Nerijetko se spominju mečevi za pojas protiv Charlesa Oliveire ili Kamarua Usmana, ali Michael Chandler možda je zapravo najbolja opcija. UFC-ov predsjednik Dana White, na konferenciji za medije nakon UFC 274 eventa, također je pokazao interes za ugovaranjem te borbe.

''To bi bio zabavan meč. Pa tko ne bi htio gledati tu borbu? Ali Conor još nije spreman, ozlijeđen je i dalje. Onda kada Conor bude sto posto spreman te bude mogao trenirati za meč, tada možemo pričati o tome što je sljedeće za Conora.'', istaknuo je White, a zatim je dodao da možemo očekivati veliki povratnički meč.

''On je najveća zvijezda u sportu. Svi ga prozivaju. Svi vi posljednjih mjeseci inzistirate da pričam o Conoru. Chandler kao protivnik mi nije padao na pamet, ali onda je odradio takav nastup protiv Fergusona i prozvao je Conora. Stoga, kad se Conor oporavi, tko zna što će se dogoditi. Ali mogu vam obećati, ugovorit ćemo jako dobar meč.'', dodao je UFC-ov predsjednik.

Linker
23. lipanj 2022 13:41