Ostalo

(VIDEO) Nesvakidašnje sučeljavanje Mikea Perryja i Eddieja Alvareza: Višestrukim udarcima u trbuh zabavili su publiku

Mike Perry (lijevo) i Eddie Alvarez (desno)

 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
Glavni akteri BKFC 56 eventa testirali su jedan drugog s nekoliko udaraca u trbuh

Odličan BKFC-ov event čeka nas u noći s 2. prosinca (12. mjesec) na 3. prosinca. BKFC 56 event predvodit će dva bivša UFC-ova borca, Mike Perry i Eddie Alvarez.

Obojica su poznati kao beskompromisni borci željni otvorene borbe, a posjeduju i određeno iskustvo u boksu bez rukavica. Eddie Alvarez krajem četvrtog mjeseca ove godine porazio je Chada Mendesa u fantastičnom ‘‘bare knuckle‘‘ boksačkom meču, a Mike Perry ponajveća je zvijezda BKFC organizacije.

‘‘Platinum‘‘ je upisao tri pobjede u tri nastupa pod okriljem te organizacije, a u svom trenutno posljednjem nastupu porazio je Luka Rockholda prekidom u drugoj rundi. Ususret skorašnjem eventu, BKFC je održao konferenciju za medije, a ‘‘trash talka‘‘ i međusobnih provokacija nije nedostajalo.

‘‘Tako si nizak, a ja sam tako dobar u ovom boksu. Kunem ti se, jako sam dobar. Nemaš nikakve šanse.‘‘, govorio je Mike Perry tijekom sučeljavanja s Alvarezom, a uslijedilo je nešto što ne viđamo često tijekom sučeljavanja boraca.

Mike Perry pokušao je preplašiti Eddieja Alvareza pokušajem udarca u trbuh. Alvarez je uzvratio uperivši srednji prst prema Perryju, a potom je uslijedilo međusobno zadavanje udaraca u trbuh. Perry i Alvarez udarali su šakom u trbuh jedan drugog, ali niti jedan nije posustao tijekom te razmjene. David Feldman (predsjednik BKFC-a) dopustio im je da razmjene nekoliko udaraca, ali pazio je da situacija ne eskalira i razdvojio je borce prije nego se to dogodilo.

Perry i Alvarez sigurno će ponuditi pravi rat kad se nađu u ringu, a nešto više od tri tjedna dijeli nas od njihovog međusobnog okršaja. Na istom eventu nastupit će Ben Rothwell kojeg čeka okršaj s također bivšim UFC-ovim teškašem, Toddom Duffeejem, a vrlo interesantan bit će i okršaj Jimmieja Rivere i Jeremyja Stephensa. Prava poslastica za kraj početak 12. mjeseca.

Linker
30. travanj 2024 17:40