Ostalo

(VIDEO) Ngannou i Jones se noćas susreli nakon Delijine borbe, pogledajte kako je susret prošao

Jones i Ngannou

 Screenshot (youtube, Mmafightingonsbn)
Bilo je za očekivati da će se borci noćas susresti jer su obojica imali posla na priredbi

Jon Jones se noćas našao u kutu Mauriceu Greeneu, borcu kojeg je naš Ante Delija rutinski riješio odlukom sudaca. Bez obzira na pobjedu, nije prošao u nastavak natjecanja jer mu je ovo bio jedini nastup u ovogodišnjem izdanju turnira, tako da mu je igrao jedino prekid u prvoj rundi.

To bi sve značilo da su se večeras na istom mjestu našli Francis Ngannou i Jon Jones. Odlaskom Ngannoua iz UFC-a su se šanse za ovu borbu izjednačile s nulom, no to borce nije spriječilo da nastave ‘‘ratovati‘‘ po društvenim mrežama i nadmetati se tko je najbolji teškaš svijeta i ‘‘najopakiji čovjek svijeta‘‘.

Bilo je za očekivati da će se borci naći licem u lice, a upravo se to i dogodilo. Tokom prijenosa je režiser iz nekog razloga odlučio ubaciti reklame tokom cijelog događaja, unatoč protestima komentatora i traženju da to ostave u prijenosu. Srećom, na YouTubeu se pojavio video snimak cijelog susreta, a može se reći da je prošao u prijateljskom tonu.

‘‘Ne želiš taj dim‘‘, rekao je Ngannou Jonesu referirajući se na ranije izjave kako je on izbjegao borbu te je u tešku kategoriju došao tek nakon što je Francis i službeno otišao iz UFC-a. Ostatak susreta je bio dosta prijateljski nastrojen te su borci pričali i smijali se.

Video cijelog susreta i događaja pogledajte ispod:

Linker
20. svibanj 2024 22:37