Ostalo

(VIDEO) Nije za one slabijeg želuca: MMA borac preživio pad s desetog kata, evo što mu je spasilo život

Magomed Zainalov

 SCREENSHOT/YOUTUBE/MMA PUNCHES
Prema ruskim medijima, u ovom je trenutku na odjelu intenzivne njege

Magomed Zainalov, MMA borac poznat kao Venom, doživio je dramatičan incident ovog tjedna. kada je pao s desetog kata zgrade, izvijestili su ruski mediji. Unatoč tomu što je pao s velike visine, 24-godišnjak je uspio preživjeti, ali je trenutno smješten na odjelu intenzivne njege.

Incident se dogodio u Rostovu na Donu, a prema izjavama liječnika Valentina Beljaevskog, Zainalov je pao na poklopac motora parkiranog automobila i vjetrobransko staklo te mu je to vrlo vjerojatno spasilo život, piše The Sun.

Prema agenciji TASS, nesreća se dogodila bio je pokušaj borca da spasi mačku koja je pobjegla iz stana. Mačka se navodno prestrašila i skočila na balkon, a "Venom" ju je slijedio te ne sluteći da će se dogoditi nesreća pao s desetog kata.

"Supruga je rekla da su nedavno nabavili mačku. U jednom trenutku se nečega preplašila te iskočila na balkon, a Zainalov je krenuo po nju te je nesretnim slučajem pao", objasnili su tamošnjim medijima, a liječnik Beljaevski je dodao:

"Koliko sam shvatio, Zainalov je pao na vjetrobransko staklo i poklopac motora automobila koji je bio parkiran u blizini. To mu je spasilo život".

Zainalov u svojoj profesionalnoj karijeri ima pet pobjeda i devet poraza, no sigurno može reći da je time što je preživio upisao najveći trijumf u životu. Ostavit ćemo vam i snimku koja je nastala odmah nakon nesreće, a upozoravamo da nije za one slabijeg želuca.

Linker
10. listopad 2024 23:40