Ostalo

(VIDEO) Nokaut dana: PFL 'brawl' Howarda i Coopera završio sjajnim nokautom

Howard vs. Cooper
Četvrti ovosezonski event Professional Fighters Leaguea donio je puno uzbuđenja i nekoliko sjajnih poteza. No, onaj najimpresivniji pripada Johnu "Doomsday" Howardu, koji je nokautirao Raya Coopera u prvoj rundi njihove nevjerojatno uzbudljive borbe.

Pobjedom u prvoj ovosezonskoj borbi, prošlosezonski finalist Cooper bio je siguran za mjesto u doigravanju. S druge strane, prema iskusnom Howardu matchmakeri PFL-a nisu bili milosrdni. Nakon što se u prvom kolu morao suprotstaviti prošlosezonskom pobjedniku Magomedu Magomedkemirovu te je tu borbu na kraju izgubio, sad su mu namijenili Coopera. A on sam je znao kako mu samo prekid osigurava mjesto među onima koji će se boriti za milijun dolara.

Cooper je borbu otvorio rušenjem, čime je iznenadio Howarda, no na kraju je ipak stao na sredinu kaveza i krenuo u otvoreni boj. To je bilo ono čemu se Howard nadao. Uostalom, prije borbe je izjavio kako je spreman na sve i da će radije hrabro pasti nego odvesti borbu do sudačke odluke. Kad je Cooper odlučio prihvatiti takav način borbe, publika je dobila ono zbog čega se kupuju ulaznice za borilačke priredbe.

Nakon nešto više od tri minute borbe, 36-godišnji Howard uspio je pogoditi kontru lijevom rukom i time ozbiljno uzdrmati Coopera. Vratio se borac s Havaja brzo na noge, na Howard je iskusno primijetio kako se nije oporavio. Pričekao je da se ovaj otvori, a onda je plasirao još jedan kroše kojim je završio borbu. Dovoljno za nokaut dana!

Linker
14. travanj 2024 11:15