Ostalo

(VIDEO) Nokaut kakav se rijetko viđa! Kazahastanac strašnim udarcem ‘zaledio‘ protivnika za samo 20 sekundi

Alibek Kuzhbaev

 Screenshot/X (Caposa)
Alibek Kuzhbaev upisao je sedmu pobjedu u profesionalnoj karijeri - i to na vrlo upečatljiv način

Iako je protekli borilački vikend bio relativno miran, bez UFC-ovih ili PFL-ovih priredbi, atraktivnih i uzbudljivih borbi ipak nije nedostajalo u oktogonima manjih promocija. Jedna od takvih bila je i ona između Kazahstanca Alibeka Kuzhbaeva i Iranca Alija Gharedaghija na Naiza FC 66 priredbi održanoj u subotu u kazahstanskom gradu Aktauu.

Kuzhbaev i Gharedaghi odmjerili su snage u sunaslovnoj borbi spomenutog "eventa", a u ovom okršaju lake kategorije slavio je domaći borac Kuzhbaev - i to na poprilično impresivan način. Borba je, naime, krenula vrlo intenzivno, s obostranom akcijom već nakon zvuka početnog gonga, a nakon jedne od uvodnih razmjena udaraca, Kuzhbaev je pogodio Gharedaghija zadnjim desnim kružnim udarcem u glavu - i nokautirao ga - nakon samo 20 sekundi borbe. Kako je ova sekvenca izgledala, možete pogledati u videozapisu koji slijedi.

Bila je to, inače, sedma pobjeda u profesionalnoj karijeri ovog 27-godišnjeg Kazahstanca, uz tri poraza. Za 21-godišnjeg Gharedaghija, s druge strane, ovaj pretrpljeni nokaut znači prvu pobjedu u karijeri, uz pobjedu koju je ostvario u svom debitantskom nastupu.

Linker
11. rujan 2024 22:34