Ostalo

(VIDEO) Od Mirkove ljevice do Wandovih koljena: Pogledajte pet najboljih nokauta u povijesti Pridea!

Cro Cop i Wanderlei Silva

 Facebook (ufc)
UFC je putem svog Facebook profila počastio podsjetnikom na brutalne nokaute iz doba Pridea

Koliko je samo popularan i omiljen bio Pride početkom ovog stoljeća. Japanska MMA organizacija uživala je status najbolje i najjače svjetske MMA organizacije, a mnogi su se zaljubili u ovaj sport upravo gledajući legendarne Prideove evente.

Borci poput Fedora Emelianenka, Mirka ‘‘Cro Copa‘‘ Filipovića, Wanderleija Silve, ‘‘Minotaura‘‘ Nogueire, ‘‘Shogun‘‘ Rue, Dana Hendersona itd. razlog su zbog kojih je dobar dio današnjih MMA fanova počela pratiti ovaj sport, ali japanska bajka nažalost nije dugo potrajala. Organizacija je osnovana 1997. godine, vrhunac je proživljavala otprilike u periodu od 2002. do 2006. godine, a priča se okončala 2007. godine.

Zuffa, točnije UFC kompanija je koja je kupila Pride i sva prava na njihov sadržaj koji su stvarali kroz 10 godina. Tako UFC posjeduje pravo objavljivati snimke i isječke najzanimljivijih trenutaka koji smo svjedočili za vrijeme Pridea, a odlučili su nas počastiti isječkom u kojem su izdvojili pet najboljih nokauta u povijesti Pridea.

Nećemo vam previše kvariti doživljaj jer najbolje je da sve pogledati sami. Ono što ćemo otkriti jeste podatak da je Wanderlei Silva akter u prva tri nokauta koja su izdvojili, ali dvaput je završio nokautiran u tim slučajevima. Naš ‘‘Cro Cop‘‘ također se dvaput pojavio u videu. Jednom je bio s pobjedničke strane, a jednom je izgubio na brutalan način.

Video se nalazi pri dnu teksta, a što reći, osim uživajte u podsjetniku na ovu legendarnu MMA organizaciju.

Linker
18. travanj 2024 02:54