Ostalo

(VIDEO) Odrađeno vaganje za današnju Invictu, sve oči uperene u glavnu zvijezdu Pearl Gonzalez

Pearl Gonzalez
 screenshot/Youtube
Invicta FC danas će održati svog šesti ovogodišnji te 37. ukupno event. Jučer je održano vaganje, a nikoga nije iznenadilo to što je svu pažnju na sebe preuzela glavna zvijezda priredbe Pearl Gonzalez. Njena protivnica u main eventu je Brogan Sanchez.

Prvobitno planirana glavna borba ove priredbe trebala je biti za titulu prvakinje atom kategorije, čija je trenutna vlasnica Jinh Yu Frey. Ipak, njena borba protiv Ashley Cummins otkazana je prije desetak dana te su tako Gonzalez i Sanchez promovirane u glavnu borbu. To zapravo ne treba čuditi zbog velikog broja fanova koje Gonzalez ima uz sebe, a razloge za to nije problem pronaći.

Bivša UFC-ova borkinja bila je najiščekivanija osoba na vaganju, a ona je izašla u zanimljivom "outfitu" te je bez problema zadovoljila granicu muha kategorije i sve je spremno za njenu petu borbu u promociju. Prošli nastup ipak ne pamti po dobrom, jer je nakon niza od tri pobjede napala titulu, no uvjerljivo je poražena od Vanesse Porto. Očekivalo se da bi joj titula mogla osigurati povratak u UFC, no sad će to tražiti preko Brogan Sanchez, borkinje iz Guama koja je slavila u svih šest dosadašnjih profesionalnih borbi. Na programu se ukupno nalazi sedam borbi, čiji popis možete vidjeti uz rezultate vaganje ispod videa.

Na dnu teksta smo još dodali nekoliko razloga velike popularnosti Pearl Gonzalez, borkinje koja bi već iduće godine mogla biti nazad u UFC-u. Mnogi smatraju kako joj samo malo bolji rezultati nedostaju za status superzvijezde.

Invicta 37 - Rezultati vaganja (u lb)

Pearl Gonzalez (125.7) vs. Brogan Sanchez (125.5)
Mariya Agapova (125.9) vs. Marilia Santos (125.5)
Kay Hansen (116) vs. Nicolle Caliari (116.2)*
Shino VanHoose (106) vs. Lindsey VanZandt (105.3)
Linda Mihalec (105.5) vs. Marisa Messer-Belenchia (106)
Megan Cawley (135.6) vs. Hope Chase (135.8)
Jordan Kaaze (125.4) vs. Claire Johnson (125.6)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Sweet lil Sunday

Objavu dijeli PEARL GONZALEZ (@pearlgonzalez)

Linker
16. travanj 2024 03:40