Ostalo

(VIDEO) On doslovno skida glavu s ramena! PFL pomalo morbidnim videom predstavio Ishiijevog protivnika

Goltsov vs. Tiller
 screenshot
Satoshi Ishii će za prolazak prvog kruga PFL doigravanja morati savladati do sada najuvjerljivijeg borca ove sezone, Denisa Goltsova. Rus je prve dvije pobjede ostvario dominantno, a PFL je njegovu kvalitetu pokušao prezentirati ipak pomalo morbidnom montažom udarca kojim je savladao Kelvina Tillera.

29-godišnji Denis Goltsov u turnir je ušao kao borac kojeg su mnogi analitičari automatski prozvali jednom od boljih PFL-ovih akvizicija do sada. Doveli su ga u situaciji gdje je slavio u 17 od posljednjih 18 borbi i to većinom prekidom. Kvalitetu je prezentirao preko dvije pobjede prekidom koje su ga učinile prvopostavljenim borcem pred doigravanje teške kategorije. U noći s četvrtak na petak, u četvrtfinalu ga čeka borba protiv Satoshija Ishiija.

Kao da u promociji žele dodatno prezentirati moć udarca ovog sjajnog borca, na PFL-ovij službenoj Facebook stranici postavljen je video udarca kojim je Goltsov u svojoj drugoj turnirskoj borbi uzdrmao Kelvina Tillera. Bio je to zapravo početak kraja borbe koju je Rus završio ezekiel gušenjem. No, ono pomalo morbidno i prema Tilleru vjerojatno nekorektno je način na koji su to napravili.

Naime, video montaža napravljena je tako da izgleda kao da je Goltsov svom protivniku doslovno skinuo glavu s ramena. Kako to izgleda, možete vidjeti ispod teksta. Je li se Satoshi Ishii pripremio na ono što Goltsov može napraviti? Saznat ćemo već za nešto više od tri dana!

Linker
19. travanj 2024 19:59