Ostalo

(VIDEO) Paige VanZant radi na boksu s trenerom Filipa Hrgovića

Pedro Diaz i Paige VanZant
 screenshot/YouTube
Paige VanZant snimljena je na boksačkom treningu kod Pedra Diaza, glavnog trenera Filipa Hrgovića

S ciljem da dobije ponudu što boljeg ugovora, Paige VanZant je nakon isteka onog koji je imala s UFC-om krenula dodatno raditi na svojim vještinama. Tako su ona i njen suprug Justin Vanderford napustili Portland te otputovali na Floridu, gdje je Paige već mogla biti viđena u American Top Teamu, no sad se pojavila jedno također zanimljiva snimka.

Najpopularnija MMA borkinja svijeta odlučila je popraviti svoj boks, a kao trenera za to je odabrala Pedra Diaza, poznatog trenera te ujedno i glavnog trenera Filipa Hrgovića. Diaz je jedan od najboljih boksačkih trenera u Americi te vjerojatno najbolji na Floridi pa ne treba čuditi što je odabrala upravo rad s njim. Snimku je objavio Mundo Boxing, a na njoj možemo vidjeti kakav tip treninga je Diaz odabrao za Paige.

Filip Hrgović bi uskoro također trebao krenuti put Floride, što bi značilo kako možda ima novu poznatu timsku kolegicu. Ipak, teško je očekivati da bi jedan od najvećih svjetskih teškaških potencijala mogao imati ikakve boksačke interakcije s MMA borkinjom od 60-ak kilograma.

Paige je trenutno u fazi gdje čeka ponude MMA organizacije, nakon čega je rekla prihvatiti onu kroz koju će joj se najviše ponuditi. Ne samo po pitanju novca kojeg će dobiti za borbu, nego ju također zanima rad za promociju na nekim drugim poljima, poput komentatorskih i analitičarskih dužnosti. Kako stvari stoje, najbliže njenom angažmanu su Bellator i ONE, no vjerojatno će i UFC na stol staviti svoju ponudu. Ipak, ako ne bude drugačije od prethodne, sigurno je kako Paige neće produžiti ugovor s promocijom unutar koje je stvorila svoje ime i reputaciju.

Linker
22. travanj 2024 04:11