Ostalo

(VIDEO) ‘Paul će ga poslati na spavanje, više snage ima u Twitter prstićima!‘ Svi se rugaju boksačkom sparingu Dillona Danisa

Dillon Danis

 SCREENSHOT (TWITTER, DAZN BOXING)
Uopće nije čudno što vidimo ovakve reakcije

Dillon Danis sljedeći će mjesec imati svoj profesionalni boksački debi protiv Logana Paula, u sunaslovnoj borbi večeri Misfits Boxing priredbe, a čini se da se neće dobro provesti. Mnogi nemaju nikakav interes za događaje, čak opisuju mečeve kao opasne zbog mogućnosti razlika u vještinama između protivnika.

A Danis, u nedavno objavljenoj snimci sa sparinga, nije uspio promijeniti to razmišljanje. Snimke sparinga, pogotovo ovako kratke, nikada ne govore cijelu priču o kampu ili na čemu bi borac mogao raditi.

Rekavši to, to nije spriječilo ljubitelje borbe da se iskale na Danisu, koji je optužen da se pripremao povući iz borbe nakon što je to učinio u povijesti.

Jedan korisnik Twittera nazvao je borca ​​‘smećem‘ i da će ga Paul uspavati, dok su drugi rekli da na izložbi nema nikakve vještine, posebno kritizirajući njegovu brzinu i kretanje, a najupečatljiviji komentar na toj objavi glasio je:

"Više snage ima u Twitter prstićima!"

Neki su istaknuli da je sve što je potrebno da dođete u Misfits "show" popularnost na društvenim mrežama, dok su ga mnogi samo označili kao ‘groznog i sporog‘. Sve u svemu, komentara koji su hvalili Danisov sparing gotovo da nije bilo.

Njegov protivnik, Paul, više je navikao na WWE nego na boks, ali ima ponešto iskustva u ringu sa KSI-jem i u ekshibiciji s Floydom Mayweatherom.

Linker
04. svibanj 2024 10:25