Ostalo

Dillon Danis: ‘Kad spariram s tim boksačima, samo si mislim: ‘Ovo nema smisla, u pravoj borbi bih vam slomio bilo koju kost!‘‘

Dillon Danis

 Instagram (dillon Danis)
Čini se kao da je počeo stvarati izlike

Dillon Danis sljedeći će mjesec imati svoj profesionalni boksački debi protiv Logana Paula, u sunaslovnoj borbi večeri Misfits Boxing priredbe, a čini se da se neće dobro provesti. Mnogi nemaju nikakav interes za događaje, čak opisuju mečeve kao opasne zbog mogućnosti razlika u vještinama između protivnika.

Jučer smo objavili kratki isječak njegovog sparinga gdje se dobro vidi da mu boks baš i nije najjača strana, a ljubitelji plemenite vještine nisu propustili posprdati se s njim. Jedan korisnik Twittera nazvao je borca ​​‘smećem‘ i da će ga Paul uspavati, dok su drugi rekli da na izložbi nema nikakve vještine, posebno kritizirajući njegovu brzinu i kretanje, a najupečatljiviji komentar na toj objavi glasio je:

"Više snage ima u Twitter prstićima!"

To da ima snage pisati po Twitteru, ili po novom X-u (ne priznajemo taj naziv), vidjeli smo i večeras, kada je napisao:

"Kad spariram s ovim boksačima u svojoj glavi pomislim: ‘Ovo je tako besmisleno. U pravoj borbi, mogao bih te srušiti, slomiti bilo koju kost koju želim ili te zadaviti u roku od nekoliko sekundi‘."

Ni ovdje nije bolje prošao u komentarima, gdje su ga svi podsjetili upravo na taj video. Ono što definitivno stoji jest da nas zanimaju komentari nakon što odradi taj meč 14. listopada.

Linker
02. svibanj 2024 03:53