Ostalo

(VIDEO) Pettis i MacDonald prezentirali su svoje bogato iskustvo: Pogledajte kako su završili protivnike

Rory MacDonald vs. Brett Cooper

 Screenshot (youtube, Pfl)
UFC-ovi veterani sjajno su otvorili novu sezonu PFL-ova turnira

Treća ovosezonska PFL-ova priredba sinoć se održala u Texasu. Kayla Harrison jednoglasnom odlukom ostala je neporažena i nakon svog 13. profesionalnog MMA nastupa. Marina Mokhnatkina nije uspjela zaustaviti dvostruku osvajačicu PFL turnira.

U sunaslovnoj borbi večeri, prošlogodišnji osvajač turnira u velteru, Ray Cooper III iznenađujuće je poražen od strane Carlosa Leala. Brazilac je slavio jednoglasnom odlukom. Cooper je jako loše otvorio sezonu jer pad na vagi platio je minus bodom, a uz to je i izgubio ovaj meč. Jako teško će doći do playoffa.

Izuzev gore navedenih boraca, bitno je izdvojiti nastupe bivših UFC-ovih boraca. Gleison Tibau podosta kontroverzno izgubio je od Jarraha Al Silawija, ali zato su Anthony Pettis i Rory MacDonald upisali sjajne pobjede u prvoj rundi, čime su došli do šest bodova odmah na startu turnira.

Pettis je u sklopu lake kategorije završio Mylesa Pricea, ''submissionom'' u prvoj rundi. Nakon što prošle sezone nije upisao niti jednu pobjedu u dva PFL nastupa, Pettis se vratio s ozbiljnijim pristupom i ove sezone puno su veća očekivanja od njega. ''Trokut gušenje'' kojim je završio Mylesa Pricea, pogledajte u videu ispod ovog odlomka.

Rory MacDonald prošle sezone upisao je pobjedu i dva poraza, a u turnir je završio u polufinalu, porazom od Rayja Coopera III. 32-godišnji Kanađanin nada se boljim rezultatima ove sezone, a turnir je otvorio više nego dobro. Nešto manje od dvije i pol minute trebale su mu da Bretta Coopera prisili na predaju ''rear naked chokeom''. Time je Rory preuzeo vrh u poretku velter kategorije, a završnicu njegovog meča pogledajte pri dnu teksta.

Linker
24. travanj 2024 04:30