Ostalo

(VIDEO) Pogledajte fenomenalan nokaut Bellatorove ljepotice i njen pobjednički ples

Loureda vs. Graffv
 screenshot/YouTube
Treću pobjedu u trećem profesionalnom MMA nastupu, upisala je Bellatorova uzdanica Valerie Loureda

22-godišnja Valerie Loureda vratila se u borilište nakon više od jedne pune godine i nije imala niti malo lagan posao. Njena protivnica Tara Graff došla je motivirana i taktički vrlo spremna, sve s ciljem da prekine niz Bellatorove velike uzdanice. Svoj je posao Graff vrlo dobro odrađivala, sve do trenutka koji se dogodio samo pet sekundi prije kraja druge runde te koji je pokazao koliko Loureda može biti opasna i ubojita u samo djeliću sekunde.

Graff je od početka borbe postavila tempo te je natjerala Louredu na kretanje uz ogradu borilišta, što joj nikako nije odgovaralo. Diktirala je tempo i prvih pet minuta nije viđeno puno toga od Lourede, dok je Graff svakako samim pritiskom napravila dovoljno za bodovno osvojiti prvu dionicu. Drugu rundu je ipak viđeno više akcije. Ponovno je Graff agresivnija, no Loureda je sad pronašla distancu s koje je pogađale dobre udarce iz kontre, prezentirajući svoju taekwondo bazu. Ipak, ništa ozbiljnije nije viđeno do pet sekundi prije kraja runde.

Graff je tada udarila lijevi low kick, ali pritom nije pazila gdje joj stoje ruke. Loureda je vidjela priliku, malo slabijim lijevom udarcem otvorila poziciju, a onda pogodila kirurški precizni desni kroše u bradu. Graff je pala, a Loureda je iskoristila preostalih par sekundi te navela suca Mikea Beltrana da borbu prekine doslovno sa znakom za kraj runde. Euforična Loureda glasno je proslavila pobjeda, a onda odradila nešto o svom stilu, zaplesala.

Ako vam gore navedena snimka ne daje dovoljno dobar uvid u to što se dogodilo, Bellator svoje uvodne borbe prikazuje na YouTubeu, tako da smo podijelili i taj video, od trenutka nedugo prije završnice. Mlada Loureda svakako je pokazala dio svog talenta, ali sve što se događalo do tog trenutka je samo znak da mora još jako puno raditi prije nego postane ozbiljna borkinja spremna za najveće uspjehe. Srećom, iza sebe ima promociju koju će joj dati dovoljno vremena, ali i protivnice preko kakvih će se moći izgraditi do potrebnog stadija.

Linker
23. travanj 2024 21:26