Ostalo

(VIDEO) Pogledajte kako je Francis Ngannou sinoć ‘ugasio‘ brazilskog gorostasa: Sudac pomalo zakasnio s reakcijom

Francis Ngannou vs. Renan Ferreira

 Screenshot (x, Pfl Mma)
Sudac je uskočio nekoliko udaraca prekasno, no nadamo se da Ferreira neće imati posljedice zbog toga

Svoj dugo očekivani povratak u MMA kavez sinoć je imao Francis Ngannou. Već odavno je Francis potpisao za PFL, no s obzirom da se u posljednje vrijeme bavio boksom, debitirati u organizaciji jednostavno nije stigao. U MMA-u je prije sinoćnjeg meča nastupio još u prvom mjesevu 2022. godine kada je pobijedio Ciryla Ganea.

Međutim, čekanju je sinoć konačno došao i kraj – Francis Ngannou debitirao je u PFL-u, itekako uspješno. Organizacija mu je u prvom meču ponudila ogromnog Renana Ferreiru, brazilskog borca od 203 centimetra, tako da je uistinu bilo neobično vidjeti Ngannoua kao manjeg čovjeka unutar kaveza.

Nije visina niti malo pomogla Brazilcu u tom meču, a Francis je pokazao kako je jednostavno kvalitetniji borac. Bilo je upitno kako će se osjećati u kavezu nakon toliko dugo vremena i dva meča u boksu, no Ngannou je pokazao da to nije problem. Brzo je udario ‘‘low kick‘‘ početkom meča, a također brzo počeo je i hrvati.

Srušio je Francis brazilskog gorostasa, a Ferreira je iz donje pozicije jednom čak pokušao i ‘‘trokut‘‘, međutim, Francis je u toj situaciji ostao miran te se bez većih poteškoća izvukao iz toga. No, ono što je uslijedilo, nikako nije bilo dobro za Ferrieru. Ngannou mu je iz gornje pozicije počeo nanositi udarce, a ubrzo se vidjelo da to neće potrajati.

Ferreira je praktički već spavao, a Ngannou je nemilosrdno udarao. Sudac je uskočio nekoliko udaraca prekasno, no nadamo se da Ferreira neće imati posljedice zbog toga. Uspješno je tako Ngannou debitirao u PFL-u, a video finiša možete pogledati OVDJE.

Linker
20. listopad 2024 14:28