Ostalo

(VIDEO) Pogledajte kako je izgledala Limina dominacija nad MacDonaldom

MacDonald vs. Lima
 screenshot
Bellator je objavio kompilaciju najboljih trenutaka svoje 232. priredbe. Tamo je Douglas Lima odradio sjajnu borbu protiv Roryja McDonalda i u dominantnoj maniri vratio pojas Bellatorovog prvaka velter kategorije u svoje vlasništvo. Pobjede nokautima ostvarili su Paul Daley i Kevin Ferguson, dok je Patrick Mix odradio sjajnu polugu. Sve to ovu kompilaciju čini vrijednom svakog gledanja.

Nakon izuzetno uzbudljive i izjednačene borbe koju su odradili početkom prošle godine, rijetko tko je očekivao kako će druga borba Douglasa Lime i Roryja MacDonalda zapravo biti svojevrsna jednosmjerna ulica. Brazilac je sve pripremio i odradio savršeno, na apsolutno svaki način odgovorivši Kanađaninu. Iako borba sama po sebi nije bila uzbudljiva, svakako je bilo sjajno vidjeti način na koji ju je Lima odradio.

Novi nokaut u svoju zbirku upisao je Paul Daley, a ovog puta mu je žrtva bio Saad Awad kojeg je završio u drugoj rundi. Najbolji potez priredbe ipak pripada Patricku Mixu, koji je za svoju pobjedu izveo polugu na nozi zvanu "suloev stretch". U kompilaciji možete vidjeti i najbolje trenutke borbe u kojoj je Nick Newell poražen od Mannyja Muro, kao i nokaut iz prve borbe programa, u kojoj je Kevin Ferguson Jr. upisao pobjedu u svom prvom nastupu nakon godinu dana.

Bellator može biti više nego zadovoljan svojim dvostrukim programom ovog vikenda.

Linker
20. travanj 2024 08:52