Ostalo

(VIDEO) Pogledajte kako je Marko Martinjak sinoć brutalno ‘uspavao‘ protivnika i uzeo petu svjetsku titulu!

Martinjak vs. Greenwood

 Sk Fight
Što slijedi za Marka, u ovom trenutku ne znamo, no ono što znamo jest da sa pet svjetskih titula može što god poželi

Ne bi smo pretjerali kada bismo rekli da imamo jednog od trenutno najboljih boraca golim šakama na svijetu. Marko Martinjak noćas je došao do velikog trijumfa i čak pete svjetske titule u ovom sportu, tako da njegovi rezultati koje postiže govore dovoljno za sebe.

Nakon nešto više od 40 sekundi borbe, Marko je sinoć brutalno nokautirao Kevina Greenwooda. Odmah se na početku borbe vidjelo da je Martinjak dosta kvalitetniji borac, a da to potvrdi, nije mu trebalo dugo vremena. Već je u prvoj rundi brutalno ‘‘uspavao‘‘ Greenwooda i tako došao do titule u kruzer kateogriji do 95 kilograma, a sada mu je samo nebo granica.

Analizirati meč vjerojatno nije ni potrebno, jer je Marko već u prvih deset sekundi protivniku pokazao da neće dugo izdržati s njim u ringu. Pritiskao je Martinjak, radio lijevim krošeom, pogađao je Greenwooda u tijelo i u glavu. Nakon nešto više od 40 sekundi borbe, Marko je pogodio protivnika i teško ga nokautirao.

Greenwooda su nakon ovakvog nokauta budili nekoliko minuta, a Marko nije želio slaviti dok se protivnik nije u potpunosti probudio.

Što slijedi za Marka, u ovom trenutku ne znamo, no ono što znamo jest da sa pet svjetskih titula može što god poželi. Hoće li neku od njih braniti ili će ići po neku novu titulu, saznat ćemo u periodu koji slijedi. Dok čekamo, svakako se vrijedi prisjetiti sinoćnjeg nokauta Martinjaka nad Greenwoodom. Video pogledajte OVDJE.

Linker
05. svibanj 2024 08:42