Ostalo

(VIDEO) Pogledajte kako je završio prije 15 godina održan meč Masvidala i Lauzona!

Jorge Masvidal i Joe Lauzon
 Screenshot (YouTube)
Jorge Masvidal ovih je dana malo zavirio u prošlost i tamo naletio na jedan zanimljiv okršaj iz 2005. godine...

Jorge Masvidal ima vrlo zanimljiv YouTube kanal, a na njemu je ovih dana osvanula snimka na kojoj možemo vidjeti 20-godišnjeg 'Gamebreda' u okršaju s 20-godišnjim Joeom Lauzonom!

Danas dva poznata MMA veterana i UFC-ova borca obračunali su se 30. travnja 2005. godine na Absolute Fighting Championships 12 priredbi.

Masvidal je u taj meč ušao s 5-1 i bio mu je to prvi nastup nakon poraza od još jednog danas poznatog imena - Raphaela Assuncaa. S druge strane, Lauzon je tada bio na impresivnih 8-0...

Da vam ne otkrivamo previše toga, najbolje bi bilo da sami pogledate kako je izgledao meč koji su imali prije 15 godina.

Danas su Jorge i Joe 35-godišnjaci i natječu se u najboljoj svjetskoj MMA promociji. Štoviše, Masvidal (35-13) je trenutno jedan od najpopularnijih boraca i velteraš koji bi već u svom idućem nastupu mogao napasti titulu Kamarua Usmana.

Kada pričamo o Lauzonu, onda možemo reći da je njegova karijera vidjela i bolje dane. Naime, 'J-Lau' u posljednjih 10 nastupa bilježi samo četiri pobjede. Iako je bilo priče da bi mu borba protiv Jonathana Pearcea mogla biti posljednja u karijeri, Lauzon je nakon ekspresne pobjede u listopadu 2019. poručio kako ipak nastavlja s borbama. Spomenimo i da je Joe jedan od najatraktivnijih UFC-ovih boraca s čak 15 osvojenih bonusa, a od njega su u ovoj statističkoj kategoriji uspješniji samo Charles Oliveira (16) i Donald Cerrone (18).

Linker
20. travanj 2024 22:28