Ostalo

(VIDEO) Pogledajte kako Joe Rogan kružnim udarcima razvaljuje vreću

Joe Rogan

 Instagram
Nije lako s 54 godine zadržati tako dobru formu poput one u kojoj je legendarni UFC-ov komentator

Iako ćemo na njegovom Instagram profilu najčešće vidjeti neke snimke iz podcasta ili ono što je radio tijekom svojih raznih putovanja i avantura, ovog puta je Joe Rogan sve iznenadio snimkom svog treninga na vreći. Odlučio je pokazati kako izgledaju njegovi kružni udarci nogama, a iz komentara možemo zaključiti kako su pratitelji impresionirani.

"Rad na vještinama koje su mi pomalo nestale. Deset rundi na vreći pa rad na tehnici. Želim sve ponovno izoštriti, sad kad su mi koljena u dobrom stanju", napisao je Rogan, zahvalivši se onima zaslužnim za njegov oporavak, a osim toga je spomenuo i Georgesa St-Pierrea, čije ime stoji na njegovoj majici.

Rogan je inače itekako potkovan u borilačkom sportu. U mladosti je trenirao karate, s kojeg se brzo prebacio na taekwondo, u kojem je kao 19-godišnjak postao američki prvak, a onda je četiri godine u nizu osvajao titulu full-contact prvaka, sve dok nije postao taekwondo trener.

On je zapravo imao ambiciju biti profesionalni kickboksač, no vrlo rano je počeo imati neurološke probleme zbog primljenih udaraca pa je napustio sport kao natjecatelj. S vremenom je postao UFC reporter, a onda i komentator, što je pozicija po kojoj ga svi najbolje znaju. Inače je uspješan i kao stand up komičar, a posljednjih godina posebno kao podcaster. Još 1994. godine zainteresirao se ja grappling te je krenuo trenirati brazilski jiu-jitsu. Vlasnik je crnog pojasa Eddieja Brava i njegovog 10th planet no-gi sistema, dok je crni pojas zaradio i od majstora Jeana Jacquesa Marcada.

Iako su u posljednje vrijeme njegovi UFC angažmani pali u kvaliteti, ponajviše zbog toga što se očito više ne priprema kao inače pa mu nedostaju informacije o borcima, njegovo poznavanje sporta i događanja unutar Octagona ono je što je njegove komentare dugo vremena činilo nezamjenjivima.

Linker
30. travanj 2024 15:28