Ostalo

(VIDEO) Pogledajte najbolje trenutke Bellatora 229 uz brutalni nokaut Johnsona protiv Schilinga

Johnson vs. Schilling
 screenshot
Bellator je ovog vikenda održao svoju novu priredbu koju je obitelježila pobjeda Lorenza Larkina nam Andreyem Koreshkovim, ali i nokaut kojim je Tony Johnson savladao veliku američku kickboxing zvijezdu, Joea Schillinga.

Četiri borbe održane su na glavnom programu priredbe koju je druga najveća svjetska MMA promocija održala u kalifornijskoj Temeculi. Prva od njih donijela je novi nastup velike američke kickboxing zvijezde, Joea Schillinga. On se u potpunosti prebacio na MMA, gdje je postao i trener Donalda Cerronea, a napokon je ove godine uspio spojiti dvije pobjede. No, u dolasku do treće ga je spriječio Tony Johnson, borac kojeg je Bellator pokupio nakon što to putem Contender Series showa nije napravio UFC. Zapravo, Johnson je Schillinga brutalno nokautirao, što možete vidjeti u videu.

Kerri Melendez jednoglasnom je sudačkom odlukom savladala Mandy Polk, dok je Goiti Yamauchi na predaju prisilio Bellatorovu ikonu, Saada Awada. Glavna borba bila je ona u kojoj je Lorenz Larkin napokon uspio upisati jednu veliku pobjedu otkako je pristupio ovoj promociji kao jedan od prvih prebjega iz UFC-a. On je u vrlo neizvjesnoj borbi došao do pobjede sudačkom odlukom protiv Andreya Koreshkova, no teško da bi itko mogao prigovoriti i da je odluka otišla na drugu stranu.

Ispod teksta pogledajte najbolje trenutke sve četiri glavne borbe.

Linker
22. travanj 2024 05:55