Ostalo

(VIDEO) Pogledajte najbolje trenutke s nedavne KSW 77 priredbe: Mamedovo rušenje također uvršteno

Khalidov vs. Pudzianowski

 Screenshot (youtube, Ksw)
Ivan Erslan nažalost nije uspio doći do pojasa, no KSW 77 je obilovao vrhunskim potezima koje možete pronaći na dnu članka

KSW je prije desetak dana pružio odličnu priredbu, a predvodile su ju dvije legende – Mamed Khalidov i Mariusz Podzianowski. Osim toga, KSW 77 je donio i dvije borbe za pojas, a u jednoj je sudjelovao i hrvatski poluteškaš Ivan Erslan.

Ivan nažalost nije uspio doći do pojasa, a po prvi put ga je obranio Chuzhigaev koji je u meču prije pobijedio dotadašnjeg vladara poluteške kategorije Tomasza Narkuna. Odmah je bilo jasno da se radi o ozbiljnom borcu koji će svima napraviti probleme, a uspio je i neutralizirati Erslana te ga i nekoliko puta baciti u nokdaun.

Nažalost, Ivan nije iskoristio ni drugu priliku da dođe do pojasa u poluteškoj kategoriji, no svoju priliku je iskoristio Jakub Wiklacz koji je podijeljenom sudačkom odlukom pobijedio Sebastiana Przybysza i uzeo mu pojas u bantam kategoriji. KSW je tu u potpunosti zaboravio na Antuna Račića, no ruku na srce poražen je u posljednjem meču tako da će još pričekati do napada na titulu.

Mamed Khalidov je živuća KSW-ova legenda, a 25 kilograma težeg Pudzianowskog je svladao bez ikakvih problema. Bez obzira na razliku u kilaži, Khalidov je srušio ‘‘Pudziana‘‘ te mu je počeo nanositi udarce u parteru. Nije to Mariusz mogao izdržati te je tapkao na udarce, a Khalidov se uspješno vratio nakon brutalnog i teškog poraza od Roberta Soldića prije godinu dana.

Bila je ovo odlična priredba u režiji KSW-a, a najbolje trenutke cijelog eventa možete pogledati u videu kojeg je za vas pripremio KSW:

Linker
27. travanj 2024 04:12