Regija

(VIDEO) KSW podijelio dvostruko više bonusa nego inače: Ivan Erslan našao se među nagrađenima

Ivan Erslan

 Screenshot (youtube, Ksw)
Najjača poljska MMA organizacija odlučila je biti darežljiva za kraj ove kalendarske godine

Jako zanimljiv event održao je KSW proteklog vikenda u Gliwicama. KSW 77 priredbu predvodili su Mamed Khalidov i Mariusz Pudzianowski u meču koji je KSW reklamirao kao ‘‘Najveći meč u povijesti KSW-a‘‘. I dok Khalidov ima jake argumente biti okarakteriziran najvećim borcem u povijesti KSW-a, Mariusz Pudzianowski daleko je od najvećeg borca, ali svakako je ponajveća zvijezda te poljske MMA organizacije.

Unatoč razlici od gotovo 25 kilograma na vaganju, Khalidov se poigrao s Pudzianowskim i tehničkim nokautom nakon nešto manje od dvije minute došao je do pobjede. Khalidovu je to bila 36. pobjeda u 46. profesionalnom nastupu (36-8-2), a Pudzianowski je upisao osmi poraz u 25. nastupu (17-8-0). Unatoč sjajnom nastupu, Khalidov nije nagrađen bonusom za svoju izvedbu i nokaut.

Naime, KSW je danas obznanio dobitnike bonusa, a podijelili su ih dvostruko više nego inače. Naš Ivan Erslan izgubio je meč za titulu u poluteškoj kategoriji, ali on i Ibragim Chuzhigaev nagrađeni su bonusom za najbolju borbu večeri. Osim njih, tim bonusom nagrađeni su Jakub Wiklacz i Sebastian Przybysz. Dvojica Poljaka borili su se za titulu prvaka u bantam kategoriji, a podijeljenom sudačkom odlukom nakon pet rundi slavio je Jakub Wiklacz i time je svrgnuo ‘‘Sebića‘‘ s trona.

Bonuse za nokaut večeri odnijeli s Bohdan Gnidko koji je ‘‘high kickom‘‘ i ‘‘GNP-om‘‘ nokautirao Madalina Pirvulescua, te Patryk Kaczmarczyk koji je udarcima u tijelo ‘‘načeo‘‘ Pascala Hintzena, a posao je dovršio udarcem koljeno u tijelo svog protivnika.

Shamad Erzanukaev i Michal Domin nagrađeni su za najbolje ‘‘submissione‘‘ večeri, a kako su došli do pobjede možete pogledati u KSW-ovom videu pri dnu teksta. Poljska organizacija ubacila je najbolje trenutke iz svake borbe za koju su dodijelili bonus, a takvu kompilaciju definitivno se isplati pogledati.

Što se samih iznosa bonusa tiče, KSW tu informaciju nije podijelio, ali neslužbene informacije govore da se radi o iznosu od pet tisuća eura.

Linker
19. travanj 2024 23:37