Ostalo

(VIDEO) Pogledajte sve najbolje trenutka finalne priredbe druge PFL sezone

Natan Schulte i Ray Cooper III
 screenshot/Youtube
Sjajna 2019. godina na MMA kalendaru završena je finalnom priredbom druge sezone PFL-a. Ova sve bolja elitna MMA promocija počastila je fanove kompilacijom najboljih trenutaka svih šest održanih borbi.

Šest novih turnirskih pobjednika, time ujedno prvaka te šest novih osvajača iznosa od milijun dolara dobio je PFL u noći s posljednjeg dana prošle na prvi dan ove godine. Vrlo zanimljiv i raznovrstan program ponudio je nekoliko odličnih borbi, a tri od šest finala završilo je prekidom.

PFL je sve najbolje trenutno odlučio prikupiti u jednu video kompilaciju koja je već danas našla svoje mjesto na Youtubeu. U njoj možemo vidjeti završnice kojima su do svojih titula došli Ray Cooper III, Ali Isaev i Emiliano Sordi, najbolje trenutke fenomenalne borbe Natana Schultea i Lika Radzhabova te dominantne pobjede Lance Palmera i Kayle Harrison.

PFL je najavio velike promjene u svom turnirskom rosteru te da će treća sezona ponuditi još više. Prvo veliko pojačanje u liku Roryja MacDonalda već je pristiglo, a u idućim mjesecima PFL očekuje potpisati sve najbolje slobodne borce na slobodnom tržištu.

Linker
12. srpanj 2024 22:07