Ostalo

(VIDEO) Poznati ‘podcaster‘ uništio Whitea tijekom rasprave o Power Slapu, Dana uzvratio uvredama

Dana White (lijevo) | Bob Menery (desno)

 Screenshot (youtube, Full Send Podcast)
Predsjednik UFC-a silno se trudi obraniti svoj projekt koji zasad ne nailazi na odobravanje šire javnosti

UFC-ov predsjednik Dana White 2022. godine ambiciozno je pokrenuo projekt pod nazivom "Power Slap". Radi se o organizaciji koja se bavi sportom koji slobodno možemo nazvati "šamaranje".

Dvoje boraca stoji jedno nasuprot drugog, naizmjenično si udaraju šamare dok ne dobijemo pobjednika. Mnogi su odmah u startu osuđivali taj "sport" nazivajući ga besmislicom, idiotizmom itd.

White je ipak bio uporan i tvrdio je kako će taj sport jako brzo doseći globalnu popularnost. Dvije godine kasnije, White i dalje radi na tom projektu, ali dojam je da Power Slap nikada neće dosegnuti popularnost kakvoj se White nadao. Jednostavno je previše ljudi koji smatraju da se radi o opasnom sportu koji ne iziskuje nikakvu posebnu vještinu, a među kritičarima našao se i Bob Menery.

Radi se o jednom od voditelja "Full Send" podcasta u kojem White povremeno gostuje. Tijekom posljednjeg gostovanja UFC-ovog predsjednika, Menery je odlučio iskritizirati Power Slap. Sve je započelo Whiteovom izjavom kojom govori da će Power Slap s vremenom postati veći od UFC-a. Menery se ekspresno nadovezao.

"Nema šanse. Kao prosječna osoba koja uključi TV i gleda Power Slap, svaki meč je isti. Osoba digne desnu ruku, naprave direktni kontakt s licem druge osobe, a ta druga osoba nekad padne, nekad ne.", rekao je Menery.

Dana White pitao je Meneryja što je drukčije u MMA-u ili boksačkim mečevima.

"Uzmimo boks kao primjer. Boks je popularan više od sto godina.", rekao je Dana.

Menery je pojašnjavao Whiteu kako MMA borbe nude mnoštvo različitih scenarija, kao uostalom i boksački mečevi. Spektar tehnika daleko je raznovrsniji i to su sportovi koji iziskuju puno više vještine. Međutim, White je vrlo brzo ostao bez dodatnih argumenata i prešao je na uvrede.

"On je pametan i razumije taj sport, ti nisi i jednostavno ne razumiješ.", rekao je White, referirajući se pritom na drugog voditelja koji podržava ideju pod nazivom Power Slap.

Čitajući komentare na društvenim mrežama, javnost je "debelo" na strani Boba Meneryja. Dana White vjerojatno će i sam nakon nekog vremena morati priznati da je ovo još jedan u niz njegovih neuspjelih projekata. Naravno, imao je White i mnoštvo sjajnih ideja koje je sproveo u djelo, ali Power Slap vjerojatno nije jedna od tih ideja.

Linker
15. kolovoz 2024 13:32