Ostalo

(VIDEO) Protivniku poslao upozorenje pa instantno izveo najbolji nokaut koji ćete danas vidjeti

Roman Faraldo

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Bellatorov velteraški stroj za nokaute oduševio je najviše do sada

28-godišnji Roman Faraldo već je u prve dvije borbe unutar Bellatorovog borilišta pokazao kako ima potencijal za raditi stvari zbog kojih će fanovi vrlo rado uključivati prijenos kad je na redu njegova borba. Oni koji su to napravili već nakon ta spomenuta prva dva nastupa, u kojima je ovaj velteraš posao završio efektnim prekidima, svakako su bili zadovoljni činjenicom da su upalili Bellatorov uvodni program i kod njihove 271. priredbe.

Mora se priznati da nije Faraldo za treću borbu u Bellatoru imao neki ozbiljan posao. Robert Turnquest 38-godišnji je "Journeyman" koji se na Bellatoru vjerojatno našao slučajno, a na kraju bi mogao i požaliti, budući da je, košarkaškim rječnikom, "posteriziran".

Faraldo je svoju najimpresivniju pobjedu do sada odradio u pravom showman stilu. Nakon kratkog ispitivanja snaga pronašao je distancu, da bi onda s nje prvo pogodio lijevi direkt pa povezao i lijevi kroše, što je rezultiralo staklenim nogama njegovog protivnika. Pustio je Faraldo da se Turnquest malo udalji, usput mu govoreći što mu iduće slijedi. Obećano-ostvareno! Zaletio se Faraldo, skočio i pogodio efektan udarac koljenom nakon čega je borba bila neupitno gotova, a komentator Mauro Ranallo odradio je svoj "trademark" uzvik "Mamma Mia". Nokaut možete pogledati ispod odlomka.

Bellatorov program ovog je puta donio nekoliko ugodnih iznenađenja, posebno na uvodnom programu koji se besplatno prenosi putem YouTubea.

Ako želite pogledati cijelu borbu koja je tema ovog teksta, kliknite na video ispod. Uživat ćete!

Linker
19. travanj 2024 21:25