Ostalo

(VIDEO) Sean O‘Malley vjeruje da bi Mike Perry deklasirao Jakea Paula u boksu bez rukavica: ‘On je kralj tog sporta‘

Paul vs Perry

 JULIO AGUILAR Getty Images Via Afp
UFC-ov prvak smatra da je razlika u težini bila prevelika između navedenog dvojca

Sean O‘Malley vjeruje da bi Mike Perry mogao pobijediti Jakea Paula ako bi imali revanš u boksu golim šakama, odnosno bez rukavica.

Prošlog vikenda, Jake Paul i Mike Perry suočili su se u boksačkom okršaju. Iako su mnogi vjerovali da "Platinum" Perry ima stvarnu šansu za iznenađenje, na kraju ga je Paul zaustavio u šestoj rundi. Glavna prepreka za Perryja bila je razlika u veličini između njih dvojice, koju nije uspio prevladati.

Perry se sada očekuje da će se vratiti u BKFC, osim ako Conor McGregor nije ozbiljno mislio da ga više neće angažirati. Bez obzira na to, Perryjeva budućnost je i dalje svijetla jer je ostvario veliki uspjeh otkako je napustio UFC.

UFC-ov prvak bantam kategorije, Sean O‘Malley, uključio se u raspravu tijekom epizode svog podcasta gdje je gost bio Michael Bisping, tvrdeći da bi u boksu golim šakama stvari išle drugačije. "Stvar je u tome da bi Mike Perry vjerojatno pobijedio Jakea Paula u boksu golim šakama, jer je to mjesto gdje je Mike Perry pravi šampion, tamo je on kralj tog sporta. Zato od njega nisam očekivao previše kad je prešao u boks s rukavicama. Nikada nisam vidio Mikea Perryja kako podiže ruke, baca lijepu kombinaciju 1-2, izbjegava udarce, to jednostavno nije njegov stil. Definitivno nije izgledao sjajno."

Linker
04. rujan 2024 09:38