Ostalo

(VIDEO) ‘The Lazy King‘ ukrao pobjedu u posljednjoj rundi i postao dvostruki Ares FC prvak

Abdoul Abdouraguimov 

 Maxime Le Pihif/Sipa Press/Profimedia
Postao prvakom u dvije težinske kategorije

Ares FC organizacija pružila nam je jedan od najvećih preokreta ove godine. Iako je još rano za govoriti o takvim stvarima jer 2023. godina je tek započela, ovo će definitivno biti jedan od kandidata. Nakon što je pet rundi uvjerljivo gubio u borbi za upražnjeni pojas srednje kategorije, Abdoul Abdouraguimov je 25 sekundi prije kraja borbe uspio doći do sjajnog preokreta.

‘The Lazy King‘ u ovu borbu ušao je kao vlasnik pojasa velter kategorije, a sada se borio za upražnjeni pojas srednje kategorije protiv fizički nadmoćnijeg protivnika. Rafal Haratyk u ovu borbu ušao je kao favorit s devet pobjeda u posljednjih 10 nastupa.

Taj status potvrdio je i u borbi nakon što je punih pet rundi dominirao velter prvaka, te bio samo 25 sekundi udaljen od pobjede kojom bi osvojio titulu srednje kategorije, no doživio je pravi fijasko.

Abdouraguimov je neočekivano, kada se borba već umrtvila, napravio brzi napad na Rafalovu nogu i zaključao mu polugu, na što Poljaku nije preostalo ništa drugo nego tapkati. ‘The Lazy King‘ u čitavoj borbi uputio je tek 19 udaraca, a većinu vremena proveo na leđima u dominaciji fizički jačeg protivnika. Video sjajnog preokreta pogledajte u nastavku članka.

Linker
18. travanj 2024 03:41