Ostalo

(VIDEO) Velika kickboxing zvijezda dogovorila prvi MMA meč nakon nokauta koji je oduševio svijet!

 Screenshot (YouTube, Bellator)
Bellator je ponovno razveselio svoje fanove. U ponedjeljak navečer stigla je velika vijest iz promocije Scotta Cokera - u kavez nam se vraća Raymond Daniels!

Daniels će 25. siječnja u kalifornijskom Inglewoodu odmjeriti snage s Jasonom Kingom. Njihov dvoboj gledat ćemo na Bellator 238 priredbi, a on će za zvijezdu iz kickboxinga predstavljati treći profesionalni MMA nastup, odnosno drugi pod okriljem ove američke promocije.

'The Real Deal' je, spomenimo, i Bellatorov kickboxing prvak u velter kategoriji, a u MMA-u je zablistao 4. svibnja prošle godine kada je u meču s Wilkerom Barrosom ostvario jedan od najbrutalnijih nokauta 2019. Bio je to za Danielsa prvi MMA nastup od neuspješnog debija kojeg je imao još tamo davne 2008. godine.

Daniels će ovoga puta pred sobom imati protivnika koji je tijekom karijere ostvario osam pobjeda, pet poraza i jedan 'no constest'. King je veći dio svoje karijere proveo nastupajući za Valor Fights, a samo je jednom u 13 nastupa stvar prepustio sucima.

Bellator je prilikom objave ove velike vijesti svoje fanove odlučio podsjetiti na Danielsovo remek-djelo iz prošle godine.

Linker
05. svibanj 2024 16:07