Ostalo

(VIDEO) Poznati kickboksač umalo je nokautirao samog sebe na karate turniru: ‘Nikad nisam tako jako udaren‘

Raymond Daniels vs. Franklin Mina

 Instagram (raymond Daniels)
Priredba Karate Combatea ponudila je jedan podosta humorističan potez Raymonda Danielsa

Karate Combat zanimljiva je američka promocija koja kroz posljednjih nekoliko godina okuplja respektabilnu bazu fanova, ali i vrhunskih boraca. Radi se o promociji koja organizira turnire u full contact karateu, puno dinamičnijoj i atraktivnijoj verziji karatea od onog koji gledamo npr. na Olimpijskim igrama.

Među poznatim borcima Karate Combata svakako se ističe i Raymond Daniels, renomirani 42-godišnji majstor borilačkih vještina. Ovaj američki borac iza sebe ima odličnu kickboksačku karijeru (35-3-0), ali i četiri MMA nastupa (3-1-0).

Sada nastupa pod okriljem Karate Combata, a proteklog vikenda nastupio je na Karate Combat 35 eventu. Jednoglasnom odlukom pobijedio je Franklina Minu. Ipak, najveću pažnju Daniels je privukao potezom koji ga je mogao skupo koštati. Pokušao je Daniels pogoditi atraktivnim potezom protivnika koji je bio na tlu, ali potez nije prošao onako kako je planirao i Daniels je glavom udario u rubni dio borilišta koji nalikuje reklamnom prostoru koji možete vidjeti po dvoranama i stadionima.

Daniels je u opisu objave napisao kako je to zapravo najjači udarac koji je pretrpio u karijeri, a mnogi su se nasmijali na tu nezgodu.

‘‘Brate, kako nisi slomio svoj vrat? Odreagirao si kao da se ništa nije dogodilo.‘‘, napisao je Stephen ‘‘Wonderboy‘‘ Thompson u komentaru, dok je Cung Le napisao:

‘‘To se zove posvećenost tome da odradiš taj kružni udarac. Sjajan posao!!!‘‘

Dobra stvar za Danielsa je da se nije teže ozlijedio ili izgubio meč na takav način. Ovako je nasmijao publiku, privukao dodatnu pažnju na sebe i Karate Combat, a na koncu je došao i do pobjede. Snimku kompletnog Karate Combat 35 eventa možete pogledati pri dnu teksta. Možda vam se svidi sam sport i koncepcija njihovih evenata.

https://www.youtube.com/watch?v=tsFqehdbMZ4
Linker
20. travanj 2024 12:35