Ostalo

(VIDEO) White opleo po Netflixu: ‘Zovem se Dana, zar to nije dovoljno ‘trans‘ za vas liberale?‘

Dana White

 Screenshot/X (Happy Punch)
Čelni čovjek UFC-a sudjelovao je u specijalnom Netlixovom humorističnom programu

Nedjeljna večer u kalifornijskom Kia Forumu bila je rezervirana za "The Greatest Roast of All Time: Tom Brady", TV događaj koji se prenosio uživo na Netflixu, a na kojem su se okupila neka od najvećih imena sporta i "show businessa" kako bi se narugali na račun Toma Bradyja, umirovljene zvijezde američkog nogometa. Riječ je, naime, o nastavku Netflixovog specijalnog humorističnog programa u kojem komičari i "celebrityji" zbijaju šale na račun druge poznate u ovom slučaju, Bradyja.

Među brojnim uzvanicima bio je i Dana White, a njegov nastup a privukao je posebnu pozornost publike budući da je svoje kratkotrajno vrijeme za govor iskoristio, među ostalim, i za prozivke na račun samog Netflixa. Čelnom čovjeku UFC-a, naime, nije se svidjelo što je dobio tek minutu za "prženje" bivšeg beka New York Patriotsa i Tampa Bay Buccaneersa, osobito u kontekstu činjenice da je doletio u Los Angeles samo kako bi prisustvovao Netflixovom događaju.

"Dopustite mi da na brzinu prijeđem na jednu stvar. Ovo me ljuti, doletio sam čak do ovdje, a vi ste mi dali samo 60 sekundi? Zovem se Dana, zar to nije dovoljno trans za vas liberale?", upitao je 54-godišnji Amerikanac koji je na događaj stigao u društvu Maxa Hollowayja i Seana O‘Malleyja pa se dotaknuo Bradyja:

"Tome, toliko si dugo igrao za Patriotse da sam zapravo počeo misliti da si iz Bostona. Onda sam te vidio kako trčiš i rekao: ‘Ma ne, on je definitivno iz San Francisca‘. Imam dva najopasnija tipa na svijetu u ovom trenutku - Seana O‘Malleyja i Maxa Hollowayja, Ti bi, Tome, bio izvrstan borac, već si majstor ‘ground and pounda‘. To je ono što ti zoveš kavama s Alexom Guerrerom".

Whiteovu sekvencu na Netflixovom "eventu" pogledajte u videozapisu koji slijedi.

Linker
06. svibanj 2024 20:40