Ostalo

(VIDEO) White: Tito Ortiz nije pametan, a misli da jest! Takvi su najopasniji!

Dana White i Tito Ortiz
 Ilustracija
Dana White se u intervjuu za TMZ osvrnuo na potencijalni novi ulazak bivšeg UFC prvaka Chucka Liddella u borilište. Iako informacija još uvijek nije službena, moglo bi se dogoditi da ovog 49-godišnjeg veterana ponovno gledamo u profesionalnom MMA meču. Podsjetimo kako je "Iceman" zadnji put nastupio u studenom prošle godine kada ga je nokautirao njegov kolega iz starih dana Tito Ortiz. Bio je to dvoboj u organizaciji promocije boksačkog menadžera Oscara De La Hoye, koji su mnogi doživjeli s podsmjehom.

U razgovoru za TMZ Sports predsjednik UFC-a Dana White je potvrdio da ne bi volio vidjeti još jednom svog prijatelja u borilištu. Za razliku od Ortiza za kojeg ne mari, Liddella jako cijeni i misli da mu više nije mjesto u profesionalnom sportu.

"Chuck je vrlo, vrlo pametan čovjek. To sam rekao jako puno puta. Tito nije pamentan, nije inteligentan. To je jednostavno tako, ne želim ga vrijeđati, ali tako je kako je. Problem s Titom je što on misli da je pametan, a zapravo nije. A to su najopasniji tipovi. Chuck je, s druge strane, zaista pametan. Pokušao sam obojicom razgovarati oko meča koji je organizirao De La Hoya, pokušao sam nagovoriti Liddella da ne ide u to. On ima 50 godina i ne bi se trebao boriti. Odrastao je čovjek i može raditi što god hoće, ali komisija koja to odobri - vau!", izjavio je White kojeg s bivšim prvakom veže blisko prijateljstvo.

No, dolaskom novih vlasnika UFC se 2016. godine zahvalio članu UFC-ove Kuće slavnih na poslu koji je za njih obavljao. Niti njegov prijatelj Dana White, koji je ostao u organizaciji, nije mu mogao pomoći. U nedostatku izvora prihoda Liddell se morao vratiti aktivnom sportu nakon više od 8 godina pauze. To za njega nije dobro završilo.

"Chuck Liddell je jedna od najboljih osoba koju ćete ikada upoznati. On je dobra osoba, on je dobar tip. To je netko s kime možeš biti prijatelj čitav život. On je prijatelj sa svima koji su bili s njim od početka karijere. I dalje je s istom ekipom. To je čovjek, kojeg odmah zavoliš kada ga upoznaš. Volim ga, poštujem ga, sjajan je. Ali on je borac, i on se voli boriti! Treća borba se nikada nije trebala dogoditi", zaključio je White osvrćući se upravo na meč u organizaciji Oscara De La Hoye.

Linker
19. travanj 2024 12:15